Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Loimi-Häme

LähiTapiola Loimi-Häme on paikallinen ja asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö, jonka juuret ulottuvat yli 150 vuoden taakse. Meillä on noin 64 000 asiakasta, joille alan parasta palvelua tarjoaa yli 80 asiantuntijaa. Meillä on mittava yritys- ja maatila-asiakaskanta sekä kasvava henkilöasiakaskunta. Asioi kanssamme 10 toimistollamme, puhelimitse tai verkossa. Teemme myös asiakaskäyntejä yrityksiin ja maatiloille.

Pähkinänkuoressa

LähiTapiola Loimi-Häme on asiakkaan turvana läpi elämän. Elämänturvayhtiönä haluamme tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa, terveempää ja taloudellisesti menestyksekkäämpää.

LähiTapiola Loimi-Häme on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

LähiTapiola Loimi-Häme Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Aleksis Kiven Katu 7
32200 LOIMAA
y-tunnus 0134859-4


LähiTapiola Loimi-Hämeen toimintakertomus ja tilinpäätös 2019

Vakavaraisuutta ja taloudellista tilaa koskeva kertomusAjankohtaista

Ajankohtaista alueyhtiössäsi

Katso oman alueyhtiösi ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

Lue lisää

Yhteistyöehdotus LähiTapiola Loimi-Hämeelle

Yhteistyökumppanuuksiemme pääperiaatteet ovat vuorovaikutteisuus ja tavoitteellisuus sekä konkrettiset toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lue lisää