Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Loimi-Häme

LähiTapiola Loimi-Häme on paikallinen ja asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö, jonka juuret ulottuvat 150 vuoden taakse. Meillä on noin 64 000 asiakasta, joille alan parasta palvelua tarjoaa yli 80 asiantuntijaa. Olemme markkinajohtaja henkilö-, maatila- sekä yritysasiakasliiketoiminnoissa. Asioi kanssamme 8 toimistollamme, puhelimitse tai verkossa. Teemme myös asiakaskäyntejä yrityksiin ja maatiloille.

Pähkinänkuoressa

LähiTapiola Loimi-Häme on asiakkaan turvana läpi elämän. Elämänturvayhtiönä haluamme tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa, terveempää ja taloudellisesti menestyksekkäämpää.

LähiTapiola Loimi-Häme on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

LähiTapiola Loimi-Häme Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Aleksis Kiven Katu 7
32200 LOIMAA
y-tunnus 0134859-4

LähiTapiola Loimi-Hämeen verkkolaskuosoite
Verkkolaskuoperaattori Basware Oyj (BAWCF122)
Verkkolaskuosoite (OVT- tunnus) 003701348594

Lue LähiTapiola Loimi-Hämeen toimintakertomus ja tilinpäätös 2022 (pdf)

Lue vakavaraisuutta ja taloudellista tilaa koskeva kertomus (pdf)


Ohita Facebook-sisältö
Facebook-sisältö ohitettu

Ajankohtaista

Ajankohtaista alueyhtiössäsi

Katso oman alueyhtiösi ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

Lue lisää

Kestävän sijoittamisen toimintaperiaatteet

LähiTapiolan alueyhtiöt tarjoavat asiakkailleen vakuutusneuvontaa LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön (jäljempänä LähiTapiola Henkiyhtiö) myöntämiin sijoitusvakuutuksiin ja eläkevakuutuksiin liittyen. Alueyhtiöt noudattavat vakuutusneuvonnassaan LähiTapiola Henkiyhtiön kestävän sijoittamisen toimintaperiaatteita kestävyysriskien ja pääasiallisten haitallisten kestävyysvaikutusten huomioimisen osalta. Tutustu Henkiyhtiön kestävän sijoittamisen toimintaperiaatteisiin.

Lue lisää