Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Loimi-Häme

LähiTapiola Loimi-Häme on paikallinen ja asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö, jonka juuret ulottuvat 150 vuoden taakse. Meillä on noin 64 000 asiakasta, joille alan parasta palvelua tarjoaa yli 80 asiantuntijaa. Olemme markkinajohtaja henkilö- ja maatila-asiakasliiketoiminnassa sekä meillä on kasvava yritysasiakaskunta. Asioi kanssamme 10 toimistollamme, puhelimitse tai verkossa. Teemme myös asiakaskäyntejä yrityksiin ja maatiloille.

Pähkinänkuoressa

LähiTapiola Loimi-Häme on asiakkaan turvana läpi elämän. Elämänturvayhtiönä haluamme tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa, terveempää ja taloudellisesti menestyksekkäämpää.

LähiTapiola Loimi-Häme on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

LähiTapiola Loimi-Häme Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Aleksis Kiven Katu 7
32200 LOIMAA
y-tunnus 0134859-4


LähiTapiola Loimi-Hämeen toimintakertomus ja tilinpäätös 2019

Vakavaraisuutta ja taloudellista tilaa koskeva kertomusAjankohtaista

Ajankohtaista alueyhtiössäsi

Katso oman alueyhtiösi ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

Lue lisää

Yhteistyöehdotus LähiTapiola Loimi-Hämeelle

Yhteistyökumppanuuksiemme pääperiaatteet ovat vuorovaikutteisuus ja tavoitteellisuus sekä konkrettiset toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lue lisää