Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Länsi-Suomi

LähiTapiola Länsi-Suomi palvelee henkilö- ja yritysasiakkaita lähes 250 000 asukkaan toimialueellaan turvallisuuden, terveyden ja talouden saroilla. Meillä on toimialueellamme alan kattavin palveluverkosto, johon kuuluu 12 toimipistettä. Palvelemme sinua 160 elämänturvaajamme voimin paikan päällä toimipisteissämme sekä etänä verkossa ja puhelimitse. Tervetuloa elämänturva-asioille meille!

Tietoa Länsi-Suomen alueyhtiöstä

LähiTapiola Länsi-Suomi tarjoaa asiakkailleen kattavat vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut. Meidän kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen palvelut.

Olemme noin 100 000 asiakkaamme omistama keskinäinen vakuutusyhtiö ja tuloksemme käytetään toimialueemme elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi sekä palvelujemme kehittämiseksi.

LähiTapiola Länsi-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Gallen-Kallelankatu 9 A
28100 PORI
y-tunnus 0134099-8

Lue vakavaraisuutta ja taloudellista tilaa koskeva kertomus (pdf)


Ohita Facebook-sisältö
Facebook-sisältö ohitettu

Ajankohtaista Länsi-Suomen alueyhtiössä

Katso oman alueyhtiösi ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

Lue lisää

Kestävän sijoittamisen toimintaperiaatteet

LähiTapiolan alueyhtiöt tarjoavat asiakkailleen vakuutusneuvontaa LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön (jäljempänä LähiTapiola Henkiyhtiö) myöntämiin sijoitusvakuutuksiin ja eläkevakuutuksiin liittyen. Alueyhtiöt noudattavat vakuutusneuvonnassaan LähiTapiola Henkiyhtiön kestävän sijoittamisen toimintaperiaatteita kestävyysriskien ja pääasiallisten haitallisten kestävyysvaikutusten huomioimisen osalta. Tutustu Henkiyhtiön kestävän sijoittamisen toimintaperiaatteisiin.

Lue lisää