LähiTapiola Keski-Suomi

LähiTapiola Palokan toimisto

LähiTapiola Keski-Suomi on yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä, asiakkaidensa omistamasta vakuutus- ja sijoituspalveluita tarjoavasta alueyhtiöstä. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme hyvinvointia ja menestystä elämän kaikissa käänteissä, ja visionamme on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua. Palvelemme henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisö-asiakkaita henkilökohtaisesti ja paikallisesti 17 toimipisteessä 14 paikkakunnalla ympäri Keski-Suomen.

Yhtiökokous

LähiTapiola Keski-Suomi Keskinäisen Vakuutusyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään tiistaina 28.5.2019, klo 09.00 LähiTapiola Keski-Suomen pääkonttorissa osoitteessa Asemakatu 4, Jyväskylä.

Kutsu yhtiökokoukseen

Toimintakertomus ja tilinpäätös 2018

Ilmoittautuminen

Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on yhtiön osakkailla, joita ovat vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat siten kuin yhtiöjärjestyksessä on säädetty. Osakkaan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan yhtiölle viimeistään torstaina 23.5.2019 klo 16.

Ilmoittautuminen voi tapahtua:
• sähköpostitse osoitteella pekka.mattinen@lahitapiola.fi
• puhelimitse 014 574 3000
• postitse osoitteella LähiTapiola Keski-Suomi, Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä.

Ilmoittautumisen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä.