Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Keski-Suomi

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivulle!

LähiTapiola Keski-Suomi on paikallinen ja asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö, jonka juuret ulottuvat 150 vuoden taakse. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän 19 itsenäisestä alueyhtiöstä.

Meillä on yli 80 000 henkilö-, maatila-, yritys- ja yhteisöasiakasta, joille alan parasta, henkilökohtaista ja paikallista palvelua tarjoaa noin 130 elämänturvaajaamme toimistoillamme, verkossa ja puhelimitse.

Teemme paikallista työtämme innolla. Tavoitteemme on, että sinä ja läheisesi voitte nauttia elämästä entistäkin enemmän.

Varaa aika

Hallintomalli ja omistajat

LähiTapiola Keski-Suomi Keskinäisen Vakuutusyhtiön omistajia ovat yhtiön ensivakuutuksenottajat sekä LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö takuupääoman omistajana.

LähiTapiola Keski-Suomen hallintoelimiä ovat hallintoneuvosto, hallitus ja toimitusjohtaja.

LähiTapiola Keski-Suomen hallinnoinnissa noudatetaan LähiTapiola -ryhmässä yhteisesti vahvistettuja hallinnoinnin periaatteita. Lue lisää hallinnoinnin periaatteista.

LähiTapiola on laatinut ryhmätasoisen palkkiosuosituksen, jonka ajantasaisuutta ja toteuttamista tarkastellaan vuosittain ryhmän hallinnon palkkiotyöryhmän toimesta. LähiTapiola Keski-Suomi noudattaa palkkiosuositusta soveltaen.

LähiTapiola Keski-Suomen hallintoelinten jäsenet ovat oikeutettuja LähiTapiola Keski-Suomen henkilöstöalennuksiin.