Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Janne Koskela

Johdan Rovaniemellä tiimiä, joka keskittyy erityisesti ajoneuvo- ja rakennusvahinkoihin. Lisäksi vastaan yhteistyöstä korvauskumppaneidemme kanssa ja korvauspalveluidemme kokonaisuudesta.

Olen syntyperäinen rovaniemeläinen, joskin kouluikäni asuin silloisessa Rovaniemen maalaiskunnassa. Valmistuin rakennusmestariksi vuonna 1993, minkä jälkeen työskentelin eri rakennusliikkeissä. Vakuutusalalle siirryin vuonna 2004 ja toimin ensin rakennusvahinkotarkastajana. Tuossa tehtävässä laaja Lapin maa tuli minulle tutuksi. LähiTapiola Lapin korvauspalveluista olen vastannut vuodesta 2016 lähtien.

Elämänturvaajana minulle on tärkeää, että omistaja-asiakkaamme saavat vahingon sattuessa henkilökohtaista, tasapuolista ja asiakaslähtöistä palvelua sekä tietysti vakuutussopimusten mukaisia ja oikeudenmukaisia korvausratkaisuja.

Harrastukseni liittyvät läheisesti luonnossa liikkumiseen. Erityisesti kanakoiraurheilu täyttää ison osan vapaa-ajastani ja olen harrastanut myös pienimuotoisesti koirien kasvatustoimintaa. Vietän paljon aikaani myös mökkeillen.

Minut tavoittaa numerosta 040 563 5051