Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LokalTapiola är en av de mest inspirerande arbetsplatserna i Finland 2019

16.1.2020 - Säkerhet

LokalTapiola har valts till en av Finlands mest inspirerande arbetsplatser år 2019 i kategorin stora företag. Endast de finska organisationer som uppnår de bästa resultaten i personalundersökningen kan få erkännandet Finlands mest inspirerande företag.

Eezy Spirit (tidigare Corporate Spirit) väljer varje år Finlands mest inspirerande arbetsplatser. Erkännandet ges till företag som haft den bästa framgången i personalundersökningen, vars personal är mycket engagerad och som utvecklar verksamheten långsiktigt tillsammans med personalen.

- Vi har lyckats med att utveckla vår verksamhet tillsammans och skapa en livstrygghetskultur där alla bryr sig om varandra vilket även kunderna märker. Framgången grundar sig på våra värden – välvilja, mod och passion. Vi är mycket glada och stolta över att ha valts till en av Finlands mest inspirerande arbetsplatser, vilket vi har hela personalen att tacka för, säger Juha Koponen, styrelseordförande vid LokalTapiola-gruppen.

Varje år deltar mellan tvåhundra och några hundra organisationer i tävlingen om Finlands mest inspirerande arbetsplatser. I februari publicerar Eezy Spirit rangordningen på de organisationer som valts till Finlands mest inspirerande arbetsplatser 2019.