Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Vill du bli företagare

Vill du göra karriär på egen hand – är du redo att möta utmaningar, växa och utvecklas med jobbet? Som LokalTapiola-företagare har du goda möjligheter till detta och en stor aktör bakom dig.

LokalTapiola utvecklar företagarnas kompetens och ger nycklar till framgång. Vi utbildar dig för uppgiften, ger dig en möjlighet att sälja produkter och tjänster som hör till de bästa i branschen samt expertstöd.

Ombud

Som ombud är du en självständig företagare i LokalTapiola. Du får utbildning och ordentliga verktyg som stöd för ditt arbete. Bland LokalTapiola-gruppens tjänster och rejäla förmåner finner du enkla lösningar som passar dina kunder.

Du får Finlands största försäljningsmöjligheter och ett tjänstekoncept som täcker hela finansbranschen. Om du har företagarpotential når du helt säkert resultat!

Satsa allt ditt kunnande

Som ombud kan du inrikta dig på hushålls-, företagar- eller lantbrukskunder. Din viktigaste uppgift är att aktivt skaffa nya kunder till LokalTapiola. Du får även färdiga objekt av oss. Du tar hand om befintliga kunder så att deras ekonomiska skydd alltid är uppdaterat.

Du kan fördjupa ditt kunnande genom utbildning. Då lär du dig mer om bl.a. sparande samt riskhantering för företagare och lantbrukare. Detta hjälper dig att utveckla din egen företagsverksamhet.

Du kan göra karriär

När du anammat ombudsarbetet och nått framgång i branschen kan du bli företagare på ett betjäningsställe. Betjäningsstället använder LokalTapiolas varumärke – ett företagardrivet kontor där du och dina medföretagare ansvarar för försäljningen av LokalTapiolas försäkrings- och finanstjänster inom ditt område.

Du kan även börja som franchisingföretagare, och bedriva en mer omfattande verksamhet.