Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Vill du bli företagare

Vill du göra karriär på egen hand – är du redo att möta utmaningar, växa och utvecklas med jobbet? Som LokalTapiola-företagare har du goda möjligheter till detta och en stor aktör bakom dig.

LokalTapiola utvecklar företagarnas kompetens och ger nycklar till framgång. Vi utbildar dig för uppgiften, ger dig en möjlighet att sälja produkter och tjänster som hör till de bästa i branschen samt expertstöd.

Bli framgångsrik med oss som franchisingföretagare

Som franchisingföretagare är du LokalTapiola-gruppens ombud inom ditt verksamhetsområde. Vi ger dig ett fast verksamhetsställe med varumärket samt stark uppbackning.

Våra produkter och tjänster hör till de bästa i branschen och vi utbildar dig till expert på dem. Franchiseföretagande kräver bl.a. erfarenhet från arbete som ombud.

Färdigt koncept – en fungerande ram för din kompetens

Du har goda möjligheter att uppnå ekonomiskt framgång – beroende på hur effektivt du själv vill arbeta. Arbetet är självständigt och du kan utnyttja din kompetens. Kärnan i arbetet är försäljning av försäkrings- och finansprodukter och -tjänster. Du erbjuder trygghet och framgångsmöjligheter för privatpersoner, företag och lantbruk. Detta innebär att du tar hand om befintliga kunder på ett heltäckande sätt. Därutöver är din uppgift att skaffa nya kunder till LokalTapiola inom ditt verksamhetsområde.

Som franchiseföretagare ansvarar du för investeringar enligt vårt koncept samt finansiering av dem i ditt eget företag. Du ansvarar även för din företagsverksamhet, resultatet och din personal. Du tar hand om den lokala marknadsföringen i enlighet med planerna som uppgjorts med LokalTapiola.