Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

Sommarjobb

Också denna sommar erbjuder LokalTapiola intressanta jobb till nya livstrygghetsexperter. Hos oss kan du i en trevlig arbetsgemenskap öka dina kunskaper i många olika kundbetjänings- och säljuppgifter samt stödfunktioner. För oss är det viktigt att erbjuda unga mångsidiga och högklassiga sommarjobb och därmed deltar vi även i år i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb. Bekanta dig med kampanjen.

Sök sommarjobb

Sommarjobb i LokalTapiola

I våra sommarjobbsuppgifter krävs en aktiv och positiv kundbetjäningsinställning samt bra interaktionsförmåga. Vi kräver inte tidigare erfarenhet av försäkrings- och finansbranschen utan det viktigaste är att du vill lära dig nya saker. Mod och en säljinriktad inställning hjälper dig att vara framgångsrik i dina arbetsuppgifter.

Många av våra tidigare sommarjobbare har fortsatt att arbeta hos oss efter sommaren antingen på heltid eller vid sidan av sina studier. Vissa har jobbat hos oss flera somrar i rad och för många har sommarjobbet fungerat som en språngbräda till en längre karriär i LokalTapiola. Ta alltså en titt på alla lediga sommarjobb här och skicka din ansökan snarast möjligt – vi väntar ivrigt på att vi ska få nya livstrygghetsexperter i vårt gäng!

Nedan några exempel på de uppgifter vi söker sommarjobbare till:

Tjänsterådgivare

Som tjänsterådgivare tar du hand om våra kunders livstrygghet på ett mångsidigt sätt. Du betjänar nuvarande kunder per telefon och i elektroniska kanaler och tar kontakt med potentiella nya kunder. Det viktigaste är att du vill noggrant sätta dig in i kundens livssituation och behov så att du kan erbjuda en lämplig helhetslösning.

Ersättningsrådgivare

I rollen av ersättningsrådgivare erbjuder du kundbetjäning och ersättningsrådgivning per telefon och i elektroniska kanaler. Du kan till exempel arbeta inom djurförsäkrings-, trafikförsäkrings- eller reseförsäkringsersättningar eller ta hand om olycksfallsförsäkrings- eller sjukkostnadsförsäkringsersättningar.

Företagsrådgivare

I rollen av företagsrådgivare ser du till att våra företagskunder har företagsskyddet och företagsförsäkringarna i skick. Kundbetjäningen sker både per telefon och i elektroniska kanaler och inkluderar även att ta kontakt med potentiella nya kunder.