Kiinteistöt Kiinteistövarainhoito

Piilipuuntie LähiTapiola

Sijoita huolettomasti kiinteistöihin - suoraan tai epäsuorasti. Löydämme sinulle parhaiten sopivat kiinteistösijoitukset ja käyttökelpoisimmat sijoitusvälineet.

Pähkinänkuoressa

  • Hallinnoimme lukuisia kiinteistöjä eri puolilla Suomea.
  • Etsimme aktiivisesti mielenkiintoisia sijoituskohteita markkinoilta.
  • Toimimme neuvonantajina myynti- ja ostotoimeksiannoissasi.
  • Palvelumme sisältää analyysit, arvonmääritykset, tuottolaskelmat ja kuntoarviot sekä kiinteistörahastotuotteet.

Kiinteistörahastot

Rahasto on vaivattomin tapa sijoittaa kiinteistöihin. Voit omistaa kiinteistöjä ilman huolta kiinteistön ylläpidosta ja hajauttaa sijoituksesi yksiön hinnalla.


Yksilöity salkunhoito

Saat ehdotuksen kiinteistösalkkusi muokkaamiseksi ja kehittämiseksi ja hoidamme kiinteistöpääomaasi parhaalla mahdollisella tavalla.Käytämme alan merkittäviä tuottoarvomallinnuksia päätöksenteon vaatiman informaation tuottamiseen.

Etsimme aktiivisesti mielenkiintoisia sijoituskohteita. Otamme huomioon markkinatilanteen, vajaakäytön ja kilpailutilanteen. Raportointijärjestelmämme kertoo, miten sijoituksella on mennyt ja päästiinkö asetettuihin tavoitteisiin. Kiinteistöarviointimenetelmämme täyttävät IAS:n ja IVS:n arviointikriteerit sekä hyvän kiinteistöarviointitavan, ns. AKA kriteerit.

Asiantuntijapalvelumme sisältävät muun muassa rakennuttamisen johtamisen, rakennusten käyttötarkoituksen muutokset, suunnitelmien ja selvitysten tekemisen, arvioiden ja laskelmien laatimisen ja toteutukseen liittyvät järjestelyt kuten kilpailuttamisen.

We apply RICS standards