Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Yhteistyö LähiTapiola Pirkanmaan kanssa


Vastuullisuus merkitsee meille käytännön tekoja paikallisesti kuten ihmisten ja yhteisöjen turvallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä ja aktiivista osallistumista lähiyhteisöjen toiminnan tukemiseen.

LähiTapiola Pirkanmaa tukee laajasti toimialueensa liikunta- ja urheiluseuroja, niin huippu-urheilua kuin junioriharrastetoimintaa. Teemme monipuolista yhteistyötä myös kulttuuritoimijoiden, oppilaitosten ja monen yhteiskunnallisen toimijan kanssa.

Katso täältä paikalliset yhteistyökumppanimme.


Ehdota meille yhteistyökumppanuutta

Asiakkaiden omistamassa vakuutusyhtiössä tulos käytetään mm. asiakasetuihin ja palveluiden kehittämiseen, vakavaraisuuden varmistamiseen sekä hyvinvoinnin edistämiseen Pirkanmaalla.

Hae tukea toiminnallesi - kannatusta yksittäiseen tapahtumaan, sponsorointia tai pidempää markkinointiyhteistyön kumppanuutta. Tuemme ainoastaan paikallisia toimijoita LähiTapiola Pirkanmaan toimialueella (Hämeenkyrö, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Virrat, Ylöjärvi) ja edellytämme pääsääntöisesti tuettavalta kohteelta LähiTapiolan asiakkuutta.

Markkinointiyhteistyöehdotuksen voit jättää meille täyttämällä hakemuksen alla olevasta painikkeesta.

Täytä hakemus