LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa on asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö. Olemme talouden, turvallisuuden ja terveyden neuvonantaja, joka ottaa haltuun asiakkaidensa elämänkaaren kokonaisvaltaisesti.

Työskentelemme omistaja-asiakkaidemme elämänturvan puolesta ennaltaehkäisemällä, korvaamalla ja korjaamalla; turvallisuushakuisesti ja vastuullisesti kaikissa elämän vaiheissa.

Meillä on noin 95 000 henkilö-, maatila-, yritys- ja yhteisöasiakasta, joille henkilökohtaista palvelua tarjoaa yli 100 finanssialan asiantuntijaa. Olemme paikallinen vakuutusyhtiö; asiat päätetään lähellä ja itsenäisen yhtiön rahavirrat jäävät hyödyntämään paikallista elinkeinoelämää mm. korvaustoiminnan muodossa.

Olemme asiakkaidemme puolella, siellä missä on elämää.

Yhtiökokous

LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäisen Vakuutusyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 22.5.2019 alkaen klo 18.30 Komediateatterin juhlasalissa, osoitteessa Lapintie 3 a, Tampere.

Kutsu yhtiökokoukseen

Esityslista

Toimintakertomus ja tilinpäätös 2018

Ilmoittautuminen

Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on yhtiön osakkailla, joita ovat vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat siten kuin yhtiöjärjestyksessä on säädetty. Osakkaan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan yhtiölle viimeistään torstaina 16.5.2019 klo 16.00.

Ilmoittautuminen voi tapahtua:

  • sähköpostitse osoitteella aliina.rantakangas@lahitapiola.fi
  • puhelimitse 044 748 1374
  • postitse osoitteella LähiTapiola Pirkanmaa, Aliina Rantakangas, Rautatienkatu 10, 33100 TAMPERE

Ilmoittautumisten on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä.