Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Pirkanmaa

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivulle. LähiTapiola Pirkanmaa on paikallinen ja asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö, jonka juuret ulottuvat yli 150 vuoden taakse. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän kahdestakymmenestä itsenäisestä alueyhtiöstä. Meillä on noin 99 000 henkilö-, maatila-, yritys- ja yhteisöasiakasta, joille alan parasta, henkilökohtaista ja paikallista palvelua tarjoaa yli 100 finanssialan asiantuntijaa 13 toimistollamme, verkossa ja puhelimitse.

Yhtiökokous

LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäisen Vakuutusyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 13.5.2020 klo 18.30 alkaen LähiKulmassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 11, 33500 Tampere.

Voimassa olevien poikkeusolojen ja kokoontumisrajoitusten vuoksi kokoukseen on mahdollisuus osallistua etäyhteydellä Microsoft Teamsin kautta. Toivomme, että osallistuminen tapahtuu ensisijaisesti etäyhteydellä.

Kutsu yhtiökokoukseen

Esityslista

Toimintakertomus ja tilinpäätös 2019

Ilmoittautuminen

Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on yhtiön osakkailla, joita ovat vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat siten kuin yhtiöjärjestyksessä on säädetty. Osakkaan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan yhtiölle viimeistään perjantaina 8.5.2020 klo 12.00.

Ilmoittautuminen voi tapahtua:

  • sähköpostitse osoitteella aliina.rantakangas@lahitapiola.fi
  • puhelimitse 044 748 1374
  • postitse osoitteella LähiTapiola Pirkanmaa, Aliina Rantakangas, Itsenäisyydenkatu 11, 33500 TAMPERE

Ilmoittautumisten on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä.