LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa on talouden, turvallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin neuvonantaja; luotettu kumppani, joka ottaa haltuun asiakkaidensa elämänkaaren kokonaisvaltaisesti ja ennakoiden. Teemme työtä, jolla on merkitystä, sillä työskentelemme omistaja-asiakkaidemme elämänturvan ja mielenrauhan puolesta ennaltaehkäisemällä, korvaamalla ja korjaamalla; turvallisuushakuisesti ja vastuullisesti kaikissa elämän vaiheissa.

Haluamme panostaa toiminnassamme alan parhaaseen asiakaspalveluun. Meillä on noin 91 000 asiakasta, joille henkilökohtaista palvelua tarjoaa yli 100 finanssialan asiantuntijaa. Asiakkaanamme olet yksi omistajistamme. Asiat päätetään lähellä sinua ja itsenäisen yhtiön rahavirrat jäävät hyödyntämään paikallista elinkeinoelämää mm. korvaustoimintamme muodossa.

Yhtiökokous

LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäisen Vakuutusyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään tiistaina 15.5.2018 alkaen klo 18.30 Komediateatterin juhlasalissa, osoitteessa Lapintie 3 a, Tampere.

Kutsu yhtiökokoukseen

Esityslista

Toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus 2017

Esitys yhtiöjärjestyksen muutoksesta

Ilmoittautuminen

Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on yhtiön osakkailla, joita ovat vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat siten kuin yhtiöjärjestyksessä on säädetty. Osakkaan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan yhtiölle viimeistään keskiviikkona 9.5.2018 klo 16.

Ilmoittautuminen voi tapahtua:

  • sähköpostitse osoitteella aliina.rantakangas@lahitapiola.fi
  • puhelimitse 044 748 1374
  • postitse osoitteella LähiTapiola Pirkanmaa, Aliina Rantakangas, Rautatienkatu 10, 33100 TAMPERE

Ilmoittautumisten on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä.