LähiTapiola Keski-Suomi

LähiTapiola Keski-Suomi on vahva alueyhtiö osana LähiTapiola-ryhmää. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme hyvinvointia ja menestystä elämän kaikissa käänteissä. Palvelemme henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisö-asiakkaita henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Alueyhtiömme kotipaikka on Jyväskylä ja palveluksessamme työskentelee lähes 130 finanssialan ammattilaista. Palvelemme 17 toimipisteessä 14 paikkakunnalla ympäri Keski-Suomen.

Pähkinänkuoressa

LähiTapiola Keski-Suomi tarjoaa asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen ja pankin palvelut.

LähiTapiola Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

LähiTapiola Keski-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Asemakatu 4
40100 JYVÄSKYLÄ
y-tunnus 0208463-1

  • Oletko saanut meiltä laskun? Lue lisää täältä.
  • Oletko lähettämässä meille laskua, joka liittyy LähiTapiolan hoidossa olevaan vahinkoon? Katso ohjeet ja verkkolaskuosoitteet tästä.
  • Oletko lähettämässä meille ostolaskua? Katso ohjeet ja verkkolaskuosoitteet tästä.


LähiTapiola Keski-Suomen vuosikertomusAjankohtaista