LähiTapiolan Espoon toimitalon henkilöstö etätöihin

12.3.2020 - Terveys

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiolan Espoon toimitalossa on toistaiseksi siirrytty etätöihin. Yhdellä pääkonttorilla työskentelevällä on todettu koronavirus eilen keskiviikkona 11. maaliskuuta.

Kyseinen työntekijä voi hyvin ja hän on kotihoidossa. Hän on viimeksi ollut töissä 3.3.

Espoon Tapiolan toimitalossa työskentelevät yli 1000 työntekijää ovat siirtyneet tänä aamuna etätöihin ainakin 17.3. asti. On myös mahdollista, että etätyösuositus jatkuu pidempään. Tiedotamme asian etenemisestä.

Tällä ei ole vaikutusta asiakaspalveluun tai sen sujuvuuteen.

-Haluamme elämänturvayhtiönä varmistaa oman henkilöstömme terveyden ja hyvinvoinnin. Siksi otamme tehostetut toimenpiteet käyttöön välittömästi ja olemme siirtäneet Tapiolan toimitalossa työskentelevän henkilöstön etätöihin tänä aamuna. Etätyöskentelyllä turvaamme yhtiön toiminnan jatkuvuutta ja toimimme yhteiskunnallisesti vastuullisesti koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi, sanoo henkilöstöjohtaja Tomi Sinisaari.

Tapiolan toimitalo ei ole asiakaspalvelupiste vaan siellä työskentelee esimerkiksi LähiTapiola-ryhmän tukitoimintoja kuten ICT ja taloushallinto sekä puhelinpalvelu- ja korvausyksikkö.

Koronavirukselle altistuneita työntekijöitä on pieni joukko ja heidät on kaikki kontaktoitu. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia.