Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Savo-Karjala10.6.2024

Koko perheen Golf tutuksi-tapahtuma

LähiTapiola Savo-Karjala yhteistyössä Kerigolfin kanssa järjestää maksuttoman Golf tutuksi -tapahtuman, jossa kaikilla lapsilla ja nuorilla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua golfin harrastamiseen ja sen alkeisiin. Keliolosuhteiden vuoksi tapahtumaa on jouduttu siirtämään elokuulle.

LähiTapiola Savo-Karjala ja Kerigolf yhdessä tukemassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa!

Olipa kyseessä sitten kokenut golffari tai vasta golfharrastuksen aloittamista harkitseva, tämä tapahtuma on kaikkia varten. Golf on monipuolinen harrastus, joka tarjoaa sekä helppoutta aloittelijoille että riittävästi haastetta kokeneemmillekin. Kun golfin kerran aloitat, vie se helposti mennessään – ja sen lisäksi, että se on kivaa, on se myös hyvää hyötyliikuntaa. Golf on sosiaalinen laji, jota pelataan yhdessä leppoisasti rupatellen ja kuulumisia vaihtaen.

”Yksi tämän kauden tavoitteistamme on saada uusia harrastajia golfin pariin. Lajin aloittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja edulliseksi. Ensimmäinen askel tällä polulla on saada golf tutuksi mahdollisimman monelle. Lähi-Tapiola Savo-Karjalan kumppanuus on tärkeä tämän mahdollistajana.”, kertoo Kerigolfin toimitusjohtaja Tero Kumela.

LähiTapiola Savo-Karjalan liiketoimintajohtaja Annika Westerberg on iloinen ilmoittaessaan yhteistyöstä Kerigolfin kanssa. Asiakkaidensa omistamana vakuutusyhtiönä LähiTapiola Savo-Karjala sitoutuu vahvasti tukemaan alueen elinvoimaisuutta ja edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia. Yhteistyömme Kerigolfin kanssa mahdollistaa perheille maksuttoman Golf tutuksi-tapahtuman, jossa kaikilla lapsilla ja nuorilla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua golfin harrastamiseen ja sen alkeisiin maksutta. Golf on erinomainen harrastus, joka kehittää keskittymiskykyä, liikunnallisia taitoja ja tarjoaa samalla mahdollisuuden viettää aikaa luonnossa ja saada uusia ystäviä. LähiTapiola Savo-Karjala haluaa edistää tällaisia mahdollisuuksia alueellaan ja siksi onkin hienoa olla Kerigolfin pääyhteistyökumppani.

Koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy ja tarjolla mm. lajitutustumista omaan tahtiin ja golfopettajan tuella, leikkimielistä kisailua, erikoisuutena voit kokeilla osumista liikkuvaan maaliin, musiikkia, virvoitusjuomatarjoilua, onnenpyörä ja arvonta.

Paikka: Kerigolf
Aika: Siirtynyt keliolosuhteiden vuoksi ti 18.6. klo 17-19, uusi ajankohta elokuussa, seuraa tiedottamista.

Tervetuloa kokeilemaan!