Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola UusimaaTerveys7.7.2023

24h golfausta - tuotto hyväntekeväisyyteen

Perjantaina 30.6. Virvik Golf järjesti hyväntekeväisyystapahtuman, jossa neljä golfaajaa pelasi 24 h putkeen kerätäkseen varoja seuran junioreille.

LähiTapiola Uusimaa sponsoroi elämänturvaajaa Christoffer Österbergia osallistumaan tapahtumaan. Österberg on pelannut golfia monta vuotta ja osallistunut hyväntekeväisyystapahtumaan myös aikaisemminkin.

Vuorokauden aikana Österberg pelasti kolmen muun pelaajan kanssa yhteensä yli seitsemän kierrosta. Ukkonen häiritsi pelaamista ja peli jouduttiin keskeyttämään noin tunniksi. Kello 23-2 pelaaminen oli haastavaa, sillä oli hankalaa nähdä mihin pallo lensi, sanoo Österberg. Pelaajien apuna toimi caddie, joka kuljetti golflbägiä ja auttoi etsimään palloja.

Vuorokauden ja reilun seitsemän kierroksen aikana Österberg löi 481 lyöntiä ja käveli noin 70 km. ”Jokaisen kierroksen jälkeen tankattiin energiaa, jotta jaksoimme. Vuorokauden aikana kului paljon energiapatukoita ja vettä”, sanoo Österberg.

Liikunnan riemua turvaamassa

Jokaisella lapsella ja nuorella pitäisi olla mahdollisuus harrastaa ja liikkua. Säännöllinen liikuntaharrastus lapsuudessa kehittää vuorovaikutustaitoja, itsetuntoa sekä edistää terveyttä pitkälle aikuisuuteen.

Siksi me LähiTapiola Uusimaalla haluamme ohjata tukemme paikallisiin kohteisiin ja seuroille, jotka tekevät kanssamme töitä turvallisemman, pitkäjänteisemmän ja mukavamman harrastustoiminnan puolesta.