Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Pääkaupunkiseutu Terveys 16.4.2023

”Tuomme ihmiset yhteen” – LähiTapiolan ja HIFK:n kumppanuus liikuttaa kaukalossa ja katsomossa

Hokkarit jalkaan, kypärä päähän ja lapa jäähän. LähiTapiolan ja HIFK:n kumppanuus on liikuttanut ihmisiä jo yli 10 vuotta – ollaanpa sitten kaukalossa tai katsomossa.

”Aivan mahtavaa, että tällainen tilaisuus on järjestetty – luulin, ettei vastaavia enää ole”, kaikuu Helsingin jäähallin, tutummin Nordiksen kaukalossa.

Joukko LähiTapiola Pääkaupunkiseudun yritysasiakkaita on aloittamassa päiväänsä aamujäillä HIFK:n kotikaukalossa. Alkulämpöä ei otetakaan missä tahansa seurassa, vaan hiki alkaa kohota porukan ohimoille HIFK:n toimitusjohtaja Markus Lindströmin ja myyntipäällikkö, kiekkotähti Mika ”Kölli” Kortelaisen johdolla.

Osa on jäällä ensimmäistä kertaa hokkareilla, osa kokeneita konkareita.

”Kaikki ovat tervetulleita. Taitotasoa ei katsota, asennetta enemmänkin – seuraavalla kerralla vedän itsekin hokkarit jalkaan”, LähiTapiola Pääkaupunkiseudun myyntijohtaja Assi Kokko naurahtaa.

”Oma hyvinvointi on asia, jonka yrityspäättäjä usein unohtaa bisneksen pyörittämisen keskellä. Aamujäiden idea on kutsua asiakkaamme yli toimialarajojen liikkumaan, verkostoitumaan ja tapaamaan asiantuntijoitamme. Taustalla on pitkä kumppanuutemme HIFK:n kanssa, meillä on yhteinen missio: haluamme ihmisten voivan hyvin.”

”Saamme yhdessä aikaan hyvää fiilistä”

HIFK tuo ihmiset yhteen – seuran päätehtävä ei ole muuttunut sen 125-vuotisen historian aikana. Päinvastoin, se on vahvistunut entisestään. Olipa kyse pelaajista, harrastajista, faneista, seuran työntekijöistä tai kumppaneista, ihmisten hyvinvoinnin eteen ollaan valmiitta tekemään pitkää päivää.

”Pitkäjänteinen sitoutuminen on toimivan yhteistyön kivijalka. Kumppanuus vaatii molemminpuolista halua kehittyä ja kehittää – on oltava yhteinen halu rakentaa tulevaa”, HIFK:n toimitusjohtaja Markus Lindström sanoo.

Yritysasiakkaiden aamujäätilaisuudet ovat hänen mielestään oiva esimerkki siitä, mitä konkreettista lisäarvoa luottokumppanuus voi parhaimmillaan tuoda – kaikille.

”Tänä päivänä kumppanuus on paljon syvempää ja tuntuvampaa kuin logon näkyminen peliasussa tai laitamainos kaukalossa. Tuomme konkreettisesti LähiTapiolan asiakkaat yhteen liikkumaan – ilman läppäreitä ja titteleitä”, Lindström toteaa.

”Voidaan puhua yhteisistä arvoista ja ne ovat tärkeä pohja yhteistyölle, mutta ennen kaikkea saamme yhdessä aikaan hyvää fiilistä – eikä sitä voi olla koskaan liikaa. Katso nyt ympärillesi”, hän hymyilee ja viittaa kaukalossa iloisina viilettäviin yrityspäättäjiin.

”Kaikkia arvostava yhteishenki”

Tunnelma aamujäillä on katossa. Osa varmasti jatkaisikin mieluusti, mutta tunnin jälkeen on kuitenkin aika laittaa hokkarit naulaan ja suunnistaa kopin kautta syömään.

Brunssin lomassa ääneen pääsevät LähiTapiola Pääkaupunkiseudun johtava asiantuntija Jussi Mäkelä ja LähiTapiola-ryhmän riskipäällikkö Lari-Pekka Kyllönen , joiden puheenvuorot henkilöstöratkaisuista ja riskienhallinnasta osuvat ajankohtaan.

Mutta nyt kiinnostaa myös tietää, mitä mieltä jäällä hikoilleet yrityspäättäjät ovat hyvinvointiaamusta:

”Sopivasti peliä, sopivasti infoa ja sopivasti syötävää.”

”IFK:n kannattajana oli hienoa päästä luistelemaan Nordiksen jäälle. Tällaiset tapahtumat ovat hienoa yhteistyötä LähiTapiolalta ja IFK:lta. Jatkoon!”

”Urheilu oli virkistävää ja puitteet hienot. Tapahtuma oli sopivan lyhyt, mutta monipuolinen.”

”Mielenkiintoinen tapahtuma ja tärkeää asiaa vakuutusturvasta. Kiitos!”

”Legendaarinen Nordis, hieno ja kaikkia arvostava yhteishenki. Maistuva aamupala ja myös infoa sopivasti mukana.”

Kehitysideoitakin tuli, mutta LähiTapiola Pääkaupunkiseudun myyntijohtaja Assi Kokko on vakuuttunut yrityspäättäjien palautteesta.

”Aina voi ja pitääkin parantaa. Tulemme jatkossakin satsaamaan yrittäjien jaksamista tukeviin tapahtumiin niin HIFK:n kuin muidenkin kumppaneidemme kanssa. Haluamme herättää yrittäjät ajattelemaan entistä enemmän omaa hyvinvointiaan – se, jos mikä, on nimittäin menestyvän liiketoiminnan ytimessä."