Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
Talous 10.1.2022

LähiTapiola Henkivakuutuksen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Pasi Haarala

LähiTapiola Henkivakuutuksen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja Pasi Haarala.

Henkiyhtiön hallitus on nimittänyt LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Pasi Haaralan . Hän siirtyy tehtävään LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtajan paikalta ja aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2022.

Henkivakuutusyhtiön toimitusjohtajan paikka tuli täytettäväksi, kun nykyinen toimitusjohtaja Minna Kohmo on jäämässä eläkkeelle syksyllä 2022.

- Pasi tuo tehtävään asiakaslähtöisyyttä ja koeteltua johtajuutta sekä ryhmän ja yhteistyöverkostojen erinomaista tuntemusta. Pasin näytöt tuloksellisen yhteistyön rakentajana Pohjanmaan yhtiön toimitusjohtajana kahdeksan vuoden aikana ovat erittäin vahvat, kommentoi LähiTapiola-ryhmän pääjohtaja, Henkiyhtiön hallituksen puheenjohtaja Juha Koponen .

- Olen todella innoissani valinnasta. Olen vahvasti sitoutunut LähiTapiolan elämänturvastrategiaan ja mielestäni keskeinen osa omistaja-asiakkaidemme elämänturvasta rakentuu Henkiyhtiön ratkaisujen avulla. Omalla esimerkilläni haluan edistää intohimoista, aktiivista ja yhdessä tekemisen kulttuuria, Henkivakuutusyhtiön tuleva toimitusjohtaja Pasi Haarala sanoo.

Pasi Haarala

  • Ikä: 49

  • Koulutus: KTM, HHJ-tutkinto

  • Työkokemus: LähiTapiola Pohjanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö, toimitusjohtaja, useissa tehtävissä Fenniassa mm. myyntijohtajana

  • Harrastukset: Hyvä ruoka ja juoma sekä matkailu, liikunta erityisesti padel, golf ja tennis sekä penkkiurheilu, etenkin jääkiekko on lähellä sydäntä.