Ryhtyisitkö yrittäjäksi

Haluaisitko luoda uraa itsenäisesti – kasvaa ja kehittyä työsi mukana? LähiTapiolan yrittäjänä sinulla on tähän hyvät mahdollisuudet ja ison toimijan taustatuki.

LähiTapiola huolehtii yrittäjien osaamisesta, joten saat parhaat mahdollisuudet menestykseen. Saat meiltä koulutuksen tehtäviisi, alan parhaimpiin kuuluvat tuotteet ja palvelut myytäviksi ja jatkuvan asiantuntijatuen.

Edustajaksi

Edustajana toimit itsenäisenä yrittäjänä suhteessa LähiTapiolaan. Saat työhösi valmennuksen ja kunnon työkalut onnistumisen tueksi. LähiTapiola-ryhmän tuottamista palveluista ja reiluista eduista löydät helposti asiakkaillesi sopivat ratkaisut.

Saat Suomen laajimmat myyntimahdollisuudet ja palvelukonseptin koko finanssialalta. Jos sinussa on yrittäjäainesta, tuloksia syntyy varmasti!

Koko osaaminen peliin

Edustajana voit suuntautua kotitalous-, yrittäjä- tai maatila-asiakkaisiin. Tärkein tehtäväsi on hankkia aktiivisesti uusia asiakkaita LähiTapiolaan. Saat myös meiltä valmiita kohteita. Huolehdit nykyisistä asiakkaista niin, että heidän taloudellinen turvansa on ajan tasalla.

Voit syventää osaamistasi tehokkaiden valmennusten avulla. Niissä opit lisää muun muassa säästämisestä sekä yrittäjän ja maatilayrittäjän riskienhallinnasta. Tämä auttaa sinua oman yritystoimintasi kehittämisessä.

Voit edetä urallasi

Kun olet sisäistänyt edustajan tehtävät ja menestynyt alalla, sinulla voi olla mahdollisuus ryhtyä palvelupisteyrittäjäksi. Palvelupiste on LähiTapiolan brändin mukainen, yrittäjävetoinen toimisto, jossa vastaat yhdessä yrittäjäkumppaneittesi kanssa LähiTapiolan vakuutus- ja finanssipalvelujen myynnistä alueellasi.

Sinulla voi olla myös mahdollisuus ryhtyä franchiseyrittäjäksi, jolloin toiminta on laajempaa.