Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kesätyöt

LähiTapiola tarjoaa tänäkin kesänä paljon mielenkiintoisia työpaikkoja uusille elämänturvaajille. Meillä pääset kasvattamaan osaamistasi mukavan työyhteisön tuella monenlaisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä tukitoiminnoissa. Meille on tärkeää tarjota nuorille monipuolisia ja laadukkaita kesätyökokemuksia, ja siksi olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Tutustu Vastuullinen kesäduuni -kampnjaan.

Hae kesätöihin

Kesätyö LähiTapiolassa

Kaikissa kesätyötehtävissämme tarvitaan aktiivista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Emme edellytä aiempaa kokemusta vakuutus- ja finanssialalta, vaan tärkeintä on, että haluat oppia uutta. Rohkeus ja myynnillinen työskentelyote auttavat sinua menestymään työtehtävissäsi.

Monet entisistä kesätyöntekijöistä ovat jatkaneet meillä töissä myös kesän jälkeen joko kokopäiväisesti tai opintojen ohella. Jotkut ovat työskennelleet kanssamme useampana kesänä peräkkäin ja onpa kesätyö ollut monelle ponnahduslauta pidemmällekin uralle LähiTapiolassa. Kurkkaa siis kaikki avoimet kesätyöpaikkamme täältä ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian – odotamme innolla uusia elämänturvaajia joukkoomme!

Tässä muutama esimerkki niistä rooleista, joihin kesätyöntekijöitä tällä kertaa etsimme:

Palveluneuvoja

Palveluneuvojan roolissa huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Palvelet nykyisiä asiakkaita sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa ja kontaktoit myös uusia asiakkaita. Tärkeää on aito kiinnostus paneutua huolellisesti asiakkaan elämäntilanteeseen ja tarpeisiin, jotta osaat tarjota juuri hänelle sopivaa kokonaisratkaisua.

Korvausneuvoja

Korvausneuvojana tarjoat asiakkaillemme asiakaspalvelua ja korvausneuvontaa sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa. Voit työskennellä esimerkiksi eläin-, liikenne- tai matkavahinkokorvausten parissa tai huolehtia tapaturma- tai sairauskulukorvauksista.

Yritysneuvoja

Yritysneuvojan tehtävässä huolehdit yritysasiakkaidemme yritysturvasta ja yritysvakuutuksista. Asiakaspalvelu tapahtuu sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa ja sisältää myös uusien asiakkaiden kontaktointia.