Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola tekee monipuolista yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Yhteistyön myönteiset vaikutukset ulottuvat LähiTapiolan asiakkaisiin, paikallisiin yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä LähiTapiolan kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet.

Turvallisuus ja hyvinvointi

Suomen Punainen Risti

LähiTapiola on Punaisen Ristin ystävätoiminnan pääyhteistyökumppani. LähiTapiolan tuki kohdistuu ystävätoiminnan kehittämiseen, uusien vapaaehtoisten kouluttamiseen ja paikallisen yhteistyön vahvistamiseen.

Siirry Ole ystävän sivuille
Siirry Punaisen ristin sivuille

Syöpäsäätiö

Syöpäsäätiön kumppanina LähiTapiola tukee suomalaista syöpätutkimusta sekä ennaltaehkäisevää työtä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Lisäksi yhteistyöllä tuetaan nuorten terveyttä edistävää Hyvä päivä -hanketta.

Siirry Syöpäsäätiön sivuille

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK

LähiTapiolan ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEKin yhteistyön tavoitteena on säästää ihmishenkiä sekä parantaa suomalaisten turvallisuutta ja turvataitoja. LähiTapiola on mukana Paloturvallisuusviikon Päivä paloasemalla -tapahtumassa.

Siirry Päivä Paloasemalla -sivuille.

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kanssa LähiTapiola edistää vesiturvallisuutta. Yhdessä tuotettu Lapsesta veden ystävä -materiaali tukee vesitaitojen opettelua.

Siirry Suhin sivuille
Siirry lukemaan Lapsesta veden ystävä -materiaalia