Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola tekee monipuolista yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Yhteistyön myönteiset vaikutukset ulottuvat LähiTapiolan asiakkaisiin, paikallisiin yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä LähiTapiolan kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet.

Yhteistyö kumppaneiden kanssa

Kumppanuusyhteistyömme perusta on turvallisuuden ja hyvinvoinnin lisääminen yhteiskunnassa. Yhteistyöllä haluamme vaikuttaa yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen ja luoda arvoa asiakkaille sekä muille sidosryhmille.

Yhteistyön teemat ja kohteet perustuvat LähiTapiolan elämänturvastrategiaan ja yhtiöryhmän vastuullisuusteemoihin. Valitsemme yhteistyökumppaneita, joilla on kanssamme samankaltaiset arvot sekä sopiva yhteistyön kohde ja muoto. Teemme yhteistyötä turvallisuuden, terveyden ja hyvinvoinnin aloilla.

Valtakunnalliset kumppanit

LähiTapiolan valtakunnallisia kumppaneita ovat muun muassa Suomen Punainen Risti, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry.

Lisäksi LähiTapiolan alueyhtiöillä on useita alueellisia ja paikallisia yhteistyökumppaneita.