Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola tekee monipuolista yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Yhteistyöstä saatavat edut, hyödyt ja vaikutukset koituvat LähiTapiolan asiakkaiden ja yhteiskunnan eduksi. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä LähiTapiolan linjaamat kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet.

Vakuutusalan yhteistyö

Turva

Kotimaassa LähiTapiola tekee yhteistyötä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan kanssa. Turva myy asiakkailleen omien vahinkovakuutuksiensa ohella LähiTapiolan vapaaehtoisia henki- ja eläkevakuutuksia.

Turvan verkkosivut

Elo

LähiTapiolan työeläkevakuutuskumppanina toimii Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Elo huolehtii asiakasyritystemme työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

Elon verkkosivut

LähiTapiola LokalTapiola

Finanssiala ry

FA on etujärjestö, joka edustaa jäsenkuntaansa kuuluvia Suomessa toimivia finanssialan yrityksiä. Järjestön tavoitteena on turvata alalle hyvä toimintaympäristö ja edistää vahingontorjuntaa ja turvallisuutta.

FA:n verkkosivut

Amice

LähiTapiola on aktiivisesti mukana keskinäisten vakuutusyhtiöiden kansainvälisessä edunvalvonnassa vuoden 2008 alussa perustetun AMICEn kautta.

Amicen verkkosivut

Eurapco

Eurapco on 8 eurooppalaisen keskinäisen vakuutusyhtiön yhteenliittymä. Yhteistyön avulla yhtiöt pyrkivät parantamaan kilpailukykyään ja luomaan lisäarvoa.

Eurapcon verkkosivut