Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola tekee monipuolista yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Yhteistyön myönteiset vaikutukset ulottuvat LähiTapiolan asiakkaisiin, paikallisiin yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä LähiTapiolan kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet.

Vakuutusalan yhteistyö

Turva

Kotimaassa LähiTapiola tekee yhteistyötä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan kanssa. Turva myy asiakkailleen omien vahinkovakuutuksiensa ohella LähiTapiolan vapaaehtoisia henki- ja eläkevakuutuksia.

Siirry Turvan sivuille

Elo

LähiTapiolan työeläkevakuutuskumppanina toimii Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Elo huolehtii asiakasyritystemme työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

Siirry Elon sivuille

Finanssiala ry

FA on etujärjestö, joka edustaa jäsenkuntaansa kuuluvia Suomessa toimivia finanssialan yrityksiä. Järjestön tavoitteena on turvata alalle hyvä toimintaympäristö ja edistää vahingontorjuntaa ja turvallisuutta.

Siirry Finanssialan sivuille

Amice

LähiTapiola on aktiivisesti mukana keskinäisten vakuutusyhtiöiden kansainvälisessä edunvalvonnassa vuoden 2008 alussa perustetun AMICEn kautta.

Siirry Amicen sivuille

Eurapco

Eurapco on kahdeksan eurooppalaisen keskinäisen vakuutusyhtiön yhteenliittymä. Yhteistyön avulla yhtiöt pyrkivät parantamaan kilpailukykyään ja luomaan lisäarvoa.

Siirry Eurapcon sivuille

ICMIF

ICMIF on kansainvälinen yhteistyöjärjestö, joka edustaa keskinäistä ja osuustoiminnallista vakuutussektoria. ICMIFillä on yli 290 jäsentä noin 70 valtiossa ympäri maailmaa

Siirry ICMIFin sivuille