Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola tekee monipuolista yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Yhteistyön myönteiset vaikutukset ulottuvat LähiTapiolan asiakkaisiin, paikallisiin yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kumppanien ja yhteistyökohteiden valinnassa otetaan huomioon arvojen yhteensopivuus sekä LähiTapiolan kumppanuus- ja sponsorointiperiaatteet.

Vakuutusalan yhteistyö

Turva

Kotimaassa LähiTapiola tekee yhteistyötä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan kanssa. Turva myy asiakkailleen omien vahinkovakuutuksiensa ohella LähiTapiolan vapaaehtoisia henki- ja eläkevakuutuksia.

www.turva.fi

Elo

LähiTapiolan työeläkevakuutuskumppanina toimii Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Elo huolehtii asiakasyritystemme työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

www.elo.fi

Finanssiala ry

FA on etujärjestö, joka edustaa jäsenkuntaansa kuuluvia Suomessa toimivia finanssialan yrityksiä. Järjestön tavoitteena on turvata alalle hyvä toimintaympäristö ja edistää vahingontorjuntaa ja turvallisuutta.

www.finanssiala.fi

Amice

LähiTapiola on aktiivisesti mukana keskinäisten vakuutusyhtiöiden kansainvälisessä edunvalvonnassa vuoden 2008 alussa perustetun AMICEn kautta.

www.amice-eu.org

Eurapco

Eurapco on 8 eurooppalaisen keskinäisen vakuutusyhtiön yhteenliittymä. Yhteistyön avulla yhtiöt pyrkivät parantamaan kilpailukykyään ja luomaan lisäarvoa.

www.eurapco.com