Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Varsinais-Suomi

LähiTapiola Varsinais-Suomi on Turun seudulla vaikuttava elämänturvayhtiö, jossa huolehditaan yli 90 000 asiakkaamme turvallisuudesta, terveydestä ja taloudesta. Meidät omistaa jokainen asiakkaamme, eli meillä ei ole ulkopuolisia omistajia. Sen vuoksi tarkoituksenamme on tehdä hyvää täällä Turun seudulla niin, että kaikilla ihmisillä olisi entistä paremmat mahdollisuudet kasvaa, yrittää ja elää sitä ihan tavallista arkea. Arvostamme niin työntekijöitämme kuin asiakkaitamme ja kaikkea toimintaamme ohjaavat kolme tärkeintä arvoa: rohkeus, hyväntahtoisuus ja intohimo. Olemme elämänturvaajia, ja ylpeitä siitä!

Yhtiökokous

LähiTapiola Varsinais-Suomi Keskinäisen Vakuutusyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään maanantaina 26.5.2020 klo 17.00 osoitteessa LähiTapiola Varsinais-Suomi, Yliopistonkatu 14a. 6.krs, 20100 Turku. Vallitsevan koronavirustilanteen johdosta osallistuminen toteutetaan ensisijaisesti sähköisellä etäyhteydellä tai valtakirjalla.


Kutsu yhtiökokoukseen 26.5.2020, LähiTapiola Varsinais-Suomi

Vuoden 2019 toimintakertomus ja tilinpäätös

Hallintoneuvoston lausunto

Ilmoittautuminen


Osakkaan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan yhtiölle viimeistään keskiviikkona 20.5.2020 klo 16. Ilmoittautuminen voi tapahtua:

  • sähköpostitse juha.anttila(at)lahitapiola.fi
  • puhelimitse 0400 120 360
  • postitse osoitteella: LähiTapiola Varsinais-Suomi, Yliopistonkatu 14a, 20100 Turku


Ilmoittautumisten on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä.