Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Pohjanmaa

LähiTapiola Pohjanmaa palvelee asiakkaitaan kaksikielisellä Pohjanmaan rannikolla. Olemme vahva markkinajohtaja koko alueella.
Meillä on noin 75 000 asiakasta. Heille alan parasta palvelua tuottaa 100 finanssialan asiantuntijaa. Voit asioida kanssamme henkilökohtaisesti, puhelimitse tai internetin välityksellä verkossa. Teemme myös asiakaskäyntejä yrityksissä ja maatiloilla.

Yhtiökokous

LähiTapiola Pohjanmaa Keskinäisen Vakuutusyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään maanantaina 8.6.2020 klo 17.00 yhtiön toimitiloissa Vaasassa, osoitteessa Kauppapuistikko 19-21, 65100 Vaasa. Yhtiökokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Teams-sovelluksen avulla. Osakkaan, joka haluaa osallistua kokoukseen etäyhteydellä, pyydetään ilmoittamaan tästä ilmoittautumisen yhteydessä sekä antamaan samalla sähköpostiosoitteensa ja matkapuhelinnumeronsa. Näille osakkaille lähetetään ilmoittautumisajan umpeuduttua tarkemmat ohjeet sekä linkki, jonka kautta osallistuminen tapahtuu.

Kutsu yhtiökokoukseen ja yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat

Toimintakertomus ja tilinpäätös 2019

Hallintoneuvoston lausunto

Ilmoittautuminen

Osakkaan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan yhtiölle viimeistään torstaina 28.5.2020 klo 16.00. Ilmoittautuminen voi tapahtua:

  • sähköpostiosoitteella heidi.aijo(at)lahitapiola.fi
  • puhelimitse 044-4113322
  • postitse osoitteella: LähiTapiola Pohjanmaa/ Heidi Äijö, Kauppapuistikko 19-21. 65100 Vaasa

Ilmoittautumisten on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Yhtiökokous on yhtiön ylin päätöksentekoelin, jossa yhtiön osakkaat käyttävät puhe- ja äänioikeuttaan. Osakkaita ovat vakuutuksenottajat, joilla on yhtiössä voimassa viimeistään edellisen kalenterivuoden aikana otettu vakuutus, sekä takuuosuuden omistajat. Yhtiökokous mm. valitsee hallintoneuvoston jäsenet ja tilintarkastajat sekä päättää tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapaudesta hallintoelinten jäsenille ja toimitusjohtajalle.

Osakas saa osallistua yhtiökokoukseen ja käyttää siellä oikeuksiaan asiamiehen välityksellä. Osakkaan asiamiehen on esitettävä päivätty valtakirja tai hänen on muutoin luotettavalla tavalla osoitettava olevansa oikeutettu edustamaan osakasta.

Yhtiökokouksessa läsnä olevalla osakkaalla on kyselyoikeus kokouksessa käsiteltävistä asioista.