Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Lappi

LähiTapiola Lappi on maailman ainoa lappilainen vakuutusyhtiö. Tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme elämästä terveempää, turvallisempaa ja taloudellisesti turvatumpaa. Olemme vahva kotien, yritysten ja maatilojen vakuuttaja, jolla on kattava maakunnallinen palveluverkosto.

Yhtiökokous

KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN

LähiTapiola Lappi Keskinäisen Vakuutusyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 20.5.2021 klo 14.00 LähiTapiola Lapin Rovaniemen toimistolla, osoitteessa Rovakatu 27, Rovaniemi.

Yhtiökokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 10 §:ssä mainitut asiat. Yhtiökokouksessa on jokaisella vakuutuksenottajalla yksi ääni tämän edellisen tilikauden aikana maksaman vakuutusmaksun kutakin alkavaa 200 euroa kohden, kuitenkin aina vähintään yksi ääni.

Yhtiökokoukseen voi osallistua myös Teams-etäyhteydellä. Tällöin osakkaita pyydetään ilmoittamaan yhtiölle ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteensa ja matkapuhelinnumeronsa. Yhtiökokoukseen ilmoittautuneille vakuutuksenottajille, jotka haluavat osallistua etäyhteyden välityksellä, lähetetään sähköpostitse erillinen liittymislinkki ja annetaan tarpeelliset osallistumisohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistuminen etäyhteydellä on koronaviruksen aiheuttamissa poikkeusoloissa toivottavaa.


Linkit:

Esityslista
Toimintakertomus ja tilinpäätös 2020
Tilintarkastuskertomus
Hallintoneuvoston lausunto 20.4.2021Ilmoittautuminen

Osakkaan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan yhtiölle viimeistään perjantaina 14.5.2021 klo 16.00.

Ilmoittautuminen voi tapahtua:
- sähköpostitse osoitteeseen henna.nurminen@lahitapiola.fi
- puhelimitse arkisin klo 9-16 numeroon 041 730 1239
- postitse osoitteella LähiTapiola Lappi, Henna Nurminen, Rovakatu 27, 96200 Rovaniemi

Ilmoittautumisten on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä.


Rovaniemellä 3.5.2021


LÄHITAPIOLA LAPPI KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖ
Hallitus