Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi oman alueyhtiösi asiakkaaksi. Palvelemme sinua entistäkin paremmin ja paikallisemmin omassa alueyhtiössä, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaalla.

Hallitus ja toimitusjohtaja

Yhtiön toimitusjohtajan valitsee hallitus. Toimitusjohtaja hoitaa yhtiön asioita hallituksen ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Vakuutusyhtiön toimitusjohtajalla tulee vakuutusyhtiölain mukaan olla tehtävän hoitamisen vaatima ammatillinen pätevyys ja kokemus. Hänellä on lisäksi oltava sellainen yleinen vakuutustoiminnan tuntemus kuin vakuutusyhtiön toiminnan laatuun ja laajuuteen katsoen on tarpeen.

Toimitusjohtajaa avustaa yhtiön operatiivisessa johtamisessa johtoryhmä, jonka nimittää yhtiön hallitus toimitusjohtajan esityksestä.

Juha Antikainen

Toimitusjohtaja
LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö


Hallituksen tehtävät

Hallituksen tehtävänä on huolehtia yhtiön hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Sen tulee myös huolehtia kirjanpidon ja varainhoidon valvonnan asianmukaisesta järjestämisestä.

Hallituksen työjärjestykseen on kirjattu hallituksen keskeiset tehtävät sekä siellä käsiteltävät asiat ja kokouskäytännöt.

Hallituksen jäsenet nimittää hallintoneuvosto kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Hallituksen jäsenistä on vuosittain erovuorossa kolmannes.

Hallituksen kokoonpano

Yrjö Ojaniemi, puheenjohtaja, toiminnanjohtaja, Lapua
Ossi Tuomela, varapuheenjohtaja, toimitusjohtaja, Seinäjoki
Maija Ala-Nikkola, varatuomari, yrittäjä, Kurikka
Jukka Joensuu, tuotepäällikkö, agrologi, Luoma-aho
Liisa Lähdesmäki, maaseutuyrittäjä, liikuntaneuvos, Seinäjoki
Jouni Mäenpää, toimitusjohtaja, projektipäällikkö, ins. amk, Kauhava
Hannu Mäkelä, toimitusjohtaja, LKV, Kauhajoki
Johanna Ratia, toimitusjohtaja, Kauhava
Raimo Sarajärvi, toimitusjohtaja, Seinäjoki