Gå rakt till innehåll Gå rakt till sidfoten

LähiTapiola Länsi-Suomi

LokalTapiola Länsi-Suomi betjänar person- och företagskunder inom säkerhet, hälsa och ekonomi i sitt verksamhetsområde med närmare 250 000 invånare. Vi har branschens mest omfattande betjäningsnätverk med 12 kontor i vårt verksamhetsområde. Våra 160 livstrygghetsexperter betjänar dig på våra kontor och på distans på webben och per telefon. Välkommen att sköta livstrygghetsärenden med oss!

Information om oss

LokalTapiola Länsi-Suomi erbjuder kunderna omfattande tjänster inom skade- och livförsäkring samt placerande och sparande. Du får även pensionsförsäkringstjänster via oss.

Vi är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av våra cirka 100 000 kunder och vårt resultat används för att främja livskraften och välbefinnandet i vårt verksamhetsområde och för att utveckla våra tjänster.

LokalTapiola Länsi-Suomi Ömsesidigt Försäkringsbolag
Gallen-Kallelankatu 9 A
28100 PORI
FO-nummer 0134099-8


Aktuellt i ditt regionbolag

Se aktuella händelser och nyheter som gäller ditt regionbolag.

Läs mer

Verksamhetsprinciper för hållbara placeringar

LokalTapiola regionbolag erbjuder sina kunder försäkringsrådgivning som gäller placeringsförsäkringar och pensionsförsäkringar beviljade av LokalTapiola Ömsesidigt Livförsäkringsbolag (nedan LokalTapiola Livbolag). I försäkringsrådgivningen iakttar regionbolagen LokalTapiola Livbolags verksamhetsprinciper för hållbara placeringar i anknytning till beaktandet av hållbarhetsrisker och huvudsakliga skadliga hållbarhetseffekter. Här kan du bekanta dig närmare med LokalTapiola Livbolags verksamhetsprinciper för hållbara placeringar.

Läs mer