Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta

Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta ottaa huomioon ympäristöasioiden ja energiatehokkuuden lisäksi sosiaalisen ja taloudellisen vastuun näkökulmat. Kiinteistö, sen arvoketju sekä elinkaari huomioidaan kokonaisuutena sekä kiinteistöinvestoinneissa, että päivittäisessä toiminnassa ja käytössä. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito huolehtii sijoittaja-asiakkaidensa kiinteistövarallisuudesta sekä hallinnoi LähiTapiola-ryhmän ja kiinteistörahastojen omistamaa kiinteistökantaa.

Raportointi

Avoimen ja vastuullisen liiketoimintamme perustana on kattava ja laadukas raportointi. Kaikilla sidosryhmillämme tulee olla mahdollisuus tarkastella toimintaamme vuosikertomuksemme ja vastuullisuusraporttiemme kautta.

Alta pääset tarkastelemaan YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin nojaavan PRI-raporttimme sekä GRESB-vastuullisuusvertailun tuloksemme. Pääset lisäksi tutustumaan hallinnoimamme kiinteistökannan energia- ja vedenkulutukseen sekä hiilijalanjälkeen.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon vastuullisuuskatsaukset

Vastuullisuuskatsaus 2022 (pdf)

PRI-raportit

PRI Public RI Report 2021, vastaukset PRI:lle (pdf)

PRI Assessment Report 2021, PRI:n arviointiraportti (pdf)

Raportti 2020 (pdf)

Raportti 2019 (pdf)

Raportti 2018 (pdf)

Raportti 2017 (pdf)

GRESB raportit

Raportti 2022 (pdf)

Raportti 2021 (pdf)

Raportti 2020 (pdf)

Raportti 2019 (pdf)

Raportti 2018 (pdf)

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon hallinnoiman kiinteistökannan energian- ja veden kulutus sekä hiilijalanjälki

Raportti 2019 (pdf)

Raportti 2017 (pdf)


Ajankohtaista

Joko sinä olet sankari?

Meistä jokainen voi olla sankari. Hätätilanne ei katso aikaa eikä paikkaa, eikä sankaruus ikää tai asemaa. Koulutamme Sankarikoulutuksissamme jälleen elvytystaitoja ja teemme arjesta turvallisempaa.

Lue lisää

Kumppanuudet ja yhteistyö

LähiTapiola edistää yhdessä kumppaneidensa kanssa ihmisten ja ympäristön turvallisuutta sekä hyvinvointia. Yhteistyökumppaneina on useita valtakunnallisia ja paikallisia toimijoita.

Lue lisää