Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta

LähiTapiola LokalTapiola

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy hallinnoi LähiTapiola-ryhmän ja kiinteistörahastojen omistamaa kiinteistökantaa. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito on toiminnassaan sitoutunut vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin, jotka sisältävät ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät periaatteet.

Raportointi

Avoimen ja vastuullisen liiketoiminnan perustana on kattava ja laadukas raportointi toiminnastamme. Kaikilla sidosryhmillämme tulee olla mahdollisuus tarkastella toimintaamme vuosikertomuksen ja vastuullisuusraporttien avulla. Olemme sitoutuneet toiminnassamme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin ja raportoimme vuosittain PRI:lle vastuullisen toimintamme toteutumisesta. Olemme raportoineet PRI:n viitekehyksen mukaisesti vuodesta 2011.

Vuodesta 2018 alkaen raportoimme vastuullisuudesta myös kansainvälisen GRESB standardin mukaisesti. GRESB luokitus on kansainvälisesti tunnettu vertailukelpoinen vastuullisuusstandardi kiinteistöalan toimijoille.

PRI-raportit

Raportti 2018
Raportti 2017
Raportti 2016

GRESB raportit

Raportti 2018
Raportti 2017

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon hallinnoiman kiinteistökannan energian- ja veden kulutus sekä hiilijalanjälki

Raportti 2018
Raportti 2017
Raportti 2016Ajankohtaista

Joko sinä olet sankari?

Meistä jokainen voi olla sankari. Hätätilanne ei katso aikaa eikä paikkaa, eikä sankaruus ikää tai asemaa. Koulutamme Sankarikoulutuksissamme jälleen elvytystaitoja ja teemme arjesta turvallisempaa.

Lue lisää

Yritysvastuun kumppanuudet

LähiTapiolan yritysvastuun kumppaneiden kanssa edistetään ihmisten ja ympäristön turvallisuutta ja hyvinvointia. Yhteistyötä tehdään useiden valtakunnallisten ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Lue lisää