Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
 • Itä: Apteekkari Päivi Harjunen varautuu riskeihin tunnollisesti

  7.4.2021 | Työelämä

  Porokylän apteekin Päivi Harjunen on toiminut apteekkarina miltei 8 vuotta, joista 5 vuotta Nurmeksessa. Työläisperheen tyttärellä on takana jo monipuolinen työura, joka sisältää sekä akateemisen uran että yrittäjänä toimimisen. Apteekkariksi ura on kulkenut myöhemmässä vaiheessa farmaseutin ja proviisorin tutkintojen kautta. Yrittäjän asemapaikka on löytynyt Pohjois-Karjalan Nurmeksesta, vaikka koti on edelleen Pohjois-Savossa.

 • LähiTapiola Pääkaupunkiseudun ja HJK ry:n yhteistyö lasten liikuttamiseksi jatkuu

  7.4.2021 | Elämänturva

  LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja jalkapalloseura HJK ry jatkavat vuonna 2017 alkanutta yhteistyötään. Kumppanuuden keskiössä on lasten ja nuorten liikunnan tukeminen ja mahdollistaminen.

 • Pohjoinen: Viidennes pohjois- ja keskipohjalaisista ei ole koskaan tarkistuttanut käsisammutintaan – vain toimiva käsisammutin auttaa!

  6.4.2021 | Turvallisuus

  Milloin viimeksi tarkastutit käsisammuttimesi? LähiTapiola Pohjoinen tarkastaa asiakkaidensa sammuttimet maksutta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla – ja LähiTapiolan Arjen katsaus -kyselyn perusteella siihen on myös tarvetta. Jopa viidennes pohjois- ja keskipohjalaisista ei ole koskaan tarkistuttanut ammattilaisella sammutintaan. Ohjeenmukaisesti maksimissaan kahden vuoden sisällä sammuttimensa on tarkastuttanut vain 40 % alueen asukkaista. Kaiken kaikkiaan käsisammutin löytyy vajaalta kolmannekselta (29 %) Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueen asukkaista.

 • Lappi: Maatiloilla palaa keskimäärin joka toinen päivä – Pohjois-Suomessa maatalousyrittäjät eivät usko palokunnan saapuvan nopeasti

  6.4.2021 | Turvallisuus

  Maatilayrittäjille tulipalovaara on läsnä arjen töissä jatkuvasti, ja LähiTapiolan korvaustilastojen mukaan maatilojen palovahinkoja tapahtuu keskimäärin joka toinen päivä. Maatalousyrittäjille teetetyn tutkimuksen mukaan lähes joka kolmas on joutunut sammuttamaan tulipaloa. Pohjois-Suomessa palokunnan nopea saapuminen epäilyttää alueen maatilayrittäjiä. LähiTapiola Lapin asiakkuusjohtaja Reino Keskitalon mukaan tulipalon ennaltaehkäisyyn olisi panostettava entistä enemmän, ja yksi iso ongelma on se, että valtaosalla tiloista ei ole palosta hälyttävää järjestelmää.

 • MB Rahastot vahvistamaan LähiRahoituksen kasvua – LähiTapiola jatkaa vähemmistöomistajana

  2.4.2021 | Talous

  Suomen pk-sektorin johtava laskurahoituksen tarjoaja LähiRahoituksessa omistusta järjestellään uudelleen.  MB Rahastot sijoittaa 1.4.2021 allekirjoitetun yritysjärjestelyn myötä yhtiöön. Myös yhtiön toimiva johto nousee yhtiön omistajistoon. LähiTapiola jatkaa LähiRahoituksessa vähemmistöomistajana.

 • Samassa veneessä samaan suuntaan – LähiTapiolan sijoitusvakuutusuudistuksessa asiakkaiden mahdollisuudet sijoittaa kanssamme vain vahvistuvat

  1.4.2021 | Talous

  LähiTapiola Henkiyhtiön sijoitusvakuutukset uudistuvat huhtikuun alussa. Uudistus tarjoaa asiakkaillemme vieläkin vahvemmin mahdollisuuden sijoittaa samoihin kohteisiin, joihin itsekin sijoitamme.

 • PK-seutu: Tuulilasivahinkojen sesonki on nyt – rikkoontunut lasi kannattaa korjata heti

  23.3.2021 | Turvallisuus

  Auton tuulilaseja rikkoontuu etenkin keväällä renkaista lentävien kivien vuoksi. Kiveniskemä kannattaa korjauttaa ennen kuin se laajenee halkeamaksi. Rikkoontunut tuulilasi voi häiritä kuljettajan näkyvyyttä. Kiinnittämällä huomiota turvaväleihin voi pienentää tuulilasivahingon riskiä.

 • LähiTapiola LokalTapiola

  BLOGI: Idea ja ihmiset Aamustudion takana

  21.3.2021 | Työelämä

  Tarinan alku lienee tutun kuuloinen meille kaikille. Viime kevät pisti kaikki suunnitelmat uusiksi – myös meillä LähiTapiola Varsinais-Suomessa. Markkinoinnin vuosikelloon ajatuksella suunnitellut, yritysasiakkaillemme räätälöidyt tapahtumat pyyhkiytyivät kerralla pois, jättäen jäljelle lähes tyhjyyttä ammottavan ympyräkaavion. Hetken pohdinnan jälkeen oli aika kääriä hihat. Näin taaksepäin katsottuna voin todeta, että ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin –  ja niin syntyi hyvä idea Aamustudiosta.

Lataa lisää