Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa 13.5.2024

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa sammuttaa janon Lakia-Jukolassa kesällä 2024

Etelä-Pohjanmaalla isännöidään tänä kesänä valtavaa suunnistustapahtumaa, Lakia-Jukolaa. Paikalliset urheiluseurat, Lapuan Virkiä ja Kauhavan Wisa, vastaavat tapahtuman järjestelyistä. LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on mukana avainkumppanina mahdollistamassa tapahtumaa.

-Harvoin Etelä-Pohjanmaan täyttävät tuhannet suunnistajat. Tänä kesänä näin on, kun Lakia-Jukola valtaa Kauhavan. Etelä-Pohjanmaalla puitteet ovat kunnossa ja kökkähenki vahva. Siksi onkin kaikki syy uskoa, että tästä tapahtumasta tulee yksi Jukolan viestin parhaista, kertoo Lakia-Jukolan järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jukka-Pekka Sorvisto.

-Kun Jukka-Pekka Lakia-Jukolasta otti yhteyttä yhteistyön tiimoilta, oli meidän LähiTapiola Etelä-Pohjanmaalla helppo innostua aiheesta. Etelä-Pohjanmaan elinvoimaisuuden edistäminen on meille tärkeää, ja siksi olemme mukana mahdollistamassa tätä omassa maakunnassa järjestettävää merkittävää urheilutapahtumaa. LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on lähes joka toisen eteläpohjalaisen vakuutusyhtiö. Haluamme olla siellä, missä meidän asiakkaammekin ovat, tänä kesänä Lakia-Jukolassa, toteaa kumppanuusjohtaja Teemu Virtanen.

-LähiTapiola tulee näkymään vahvasti Lakia-Jukolassa. Kun allekirjoitimme helmikuussa yhteistyösopimusta, niin puhuimme paljon erilaisista tavoista, miten kumppanit voivat olla esillä. Me valitsimme tähän tapahtumaan brändätyt vesipisteet, joita tulee olemaan kaikkineen 11 kappaletta. LähiTapiola siis sammuttaa suunnistusväen janon Lakia-Jukolassa. Vesipisteet on helppo löytää, sillä niiden yläpuolella leijuu LähiTapiolan jätti-ilmapallot ja itse vesipisteissä on mainoskyltit. Toki meidät voi nähdä myös tapahtumassa laitamainoksessa ja screeneillä, sekä somessa jo ennen tapahtumaa. Somessa on luvassa myös arvonta, jossa 2 onnekasta voittaa kutsuvierasliput ainutlaatuiseen elämykseen Lakia-Jukolassa, kertoo LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sirpa Hakala-Ostensen.

-Lakia-Jukola järjestetään Kauhavalla 15.-16.6.2024. Kilpailukeskus sijaitsee Kauhavan lentokentällä, joka tarjoaa erinomaisilla kulkuyhteyksillä erittäin hyvät ja toimivat puitteet laajan tapahtuman järjestelyihin. Kilpailukeskus on pääosin kestopäällystettyä aluetta, joten mahdolliset säävaihtelut eivät pilaa kisakeskuksen toiminnallisuutta. Myös pysäköinti tapahtuu kestopäällysteisellä alueella. Asfaltoitua aluetta on käytössä jopa 60 hehtaaria! Lakeuteen pohjautuvien mielikuvien sijasta maasto saattaa yllättää, vinkkaa Lakia-Jukolan kilpailunjohtaja Ilpo Pajula.