Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
15.11.2023

LähiTapiola tekee sijoituksen autoa kuukausihinnalla tarjoavaan Beely Oy:hyn

LähiTapiolan sijoitus tukee Beelyn tavoitetta kasvattaa uudenlaisen autoilun palvelukonseptin markkinaosuutta Suomessa.

LähiTapiola Vahinkoyhtiö on tehnyt merkittävän 2 miljoonan euron osakesijoituksen Beelyyn. Beely on vuonna 2019 perustettu yhtiö, ja se tarjoaa vähän käytettyjä, noin 1–5-vuotiaita autoja kuukausimaksulla yksityisasiakkaille. Yhtiön kumppaneita ovat lukuisten autoliikkeiden lisäksi muun muassa LähiTapiola Rahoitus ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva, joista jälkimmäinen on ollut myös yhtiön osakkeenomistaja vuodesta 2019 alkaen.

Beelyn toimitusjohtaja Pertti Pigg on tyytyväinen tehtyyn järjestelyyn:
– Tämä mahdollistaa nuoren kasvuyhtiömme voimallisen jatkokehittämisen ja koko kuukausiautoiluun liittyvän kategorian kasvun, hän kertoo.

– Autoilussa on meneillään murroskohta, kun sähköistyminen etenee edelleen. Samalla yksittäisen kuluttajan on entistä vaikeampi hahmottaa autoilun todellisia kustannuksia muun muassa jälleenmyyntiarvon kehittymisen ja mahdollisten korjauskustannusten osalta. Beely tarjoaa tähän ratkaisun, jolloin kuluttaja tietää tarkasti etukäteen, mitä kustannuksia hänelle kertyy maksettavaksi, LähiTapiola Vahinkoyhtiön salkunhoitaja Antti Leppinen sanoo.