Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
4.9.2023

LähiTapiola Länsi-Suomen uusittu Porin toimisto avautuu asiakkaille – Toimitusjohtaja Aakula: ”Olemme ja pysymme paikallisesti läsnä”

LähiTapiola Länsi-Suomen tuorein satsaus toimistoverkostoon tuo 4.9. alkaen sekä asiakkaiden että henkilöstön käyttöön modernit, viihtyisät ja energiatehokkaat tilat. Yhtiön toimitusjohtaja korostaa paikallisten toimijoiden merkitystä koko Satakunnan elinvoiman varmistajina.

Laajan uudistuksen kokenut LähiTapiola Länsi-Suomen Porin toimisto avaa 4.9. ovensa asiakkaille Gallen-Kallelankadulla. Vuodenvaihteessa alkaneen projektin aikana tiloihin tehtiin perusteellinen remontti, jonka lopputuloksesta pääsevät nyt nauttimaan sekä asiakkaat että yhtiön henkilöstö.

– Me uskomme siihen, että paras paikallinen palvelu vaatii läsnäoloa sekä verkossa että fyysisesti. Tämän ajatuksen mukaisesti haluamme panostaa myös toimistojemme kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaat tilat. Parhaan paikallisen palvelun ytimessä on meillä työskentelevät ihmiset, ja heille tilat varmistavat erinomaiset työskentelyolosuhteet, iloitsee LähiTapiola Länsi-Suomen toimitusjohtaja Pasi Aakula.

Hän korostaa paikallisten toimijoiden merkitystä koko Satakunnan elinvoiman varmistajina.

– Me olemme ja pysymme vastedeskin paikallisesti läsnä, ja toivottavasti niin tekevät myös muut. Mitä enemmän paikalliset toimijat panostavat toimintaansa alueellisesti, sitä paremmat edellytykset luomme tulevaisuuden elinvoimaiselle Satakunnalle.

Energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä – paikallisella työllä

Kokonaisvaltaisessa remontissa lähdettiin liikkeelle perustavanlaatuisista korjauksista: lämpö, vesi, ilmanvaihto ja sähköt uusittiin kokonaisuudessaan. Tehdyissä valinnoissa keskityttiin kiinteistön energiatehokkuuden ja viihtyisyyden parantamiseen.

– Valaistuksen automatisoinnin myötä siihen kuluvan energian määrä putosi viidesosaan aikaisemmasta. Otimme lisäksi käyttöömme Pori Energian kaukojäähdytyksen, jolla viilennys onnistuu energiatehokkaasti kesäkuumalla, kertoo remonttia luotsannut LähiTapiola Länsi-Suomen talousjohtaja Jussi Seppälä.

Viihtyvyyttä parantavat Seppälän mukaan muun muassa uudenlainen lämmitys- ja viilennystapa sekä ensiluokkainen äänieristys.

– Uusittu toimisto lämpenee ja jäähtyy huoneiden katossa olevilla säteilijöillä, joten kylmästä tai kuumasta puhalluksesta ei tarvitse murehtia. Myöskään hälyä ei joudu sietämään, sillä siitä pitävät huolen paranneltu äänieristys ja melunpoistojärjestelmä.

Lähes kaikki remonttiin liittyvät työt pystyttiin teettämään paikallisilla toimijoilla.

– Itsekin paikallisena toimijana pidimme tätä erityisen tärkeänä. Satakunnasta löytyy erinomaista osaamista, joten miksi lähteä merta edemmäs kalaan, Seppälä tuumaa.