Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa18.4.2023

LähiTapiolasta kesän 2023 Provinssin yhteistyökumppani

LähiTapiola lähtee yhden Pohjois-Euroopan suurimman ja perinteikkäimmän festivaalin Provinssin vuoden 2023 kumppaniksi. LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa ja Provinssi allekirjoittivat sopimuksen yhteistyöstä 13. huhtikuuta Seinäjoella. LähiTapiola tulee näkymään festareilla mielen hyvinvointiin liittyvällä tapahtumakonseptilla.

EP Provinssiyhteistyö

Kesä-heinäkuun vaihteessa 29.6.-1.7. Seinäjoen Törnävänsaaren luonnonkauniissa ympäristössä järjestettävä Provinssi tunnetaan mittavan ja genrevapaan ohjelmistonsa lisäksi korkeatasoisista palveluistaan, monimuotoisesta oheisohjelmastaan, ja yhdenvertaisesta ja ekologisesta arvopohjastaan.

- On hienoa päästä kumppaniksi yhteen Suomen perinteikkäimpään ja suurimpaan musiikkifestivaali- tapahtumaan, joka järjestetään Etelä-Pohjanmaalla. Koen, että arvomme kohtaisivat hyvin Provinssin kanssa. Festari tuo maakuntaan nuorta väkeä ympäri Suomen, ja haluamme olla näissä kohtaamisissa mukana, kertoo LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan kumppanuuspäällikkö Teemu Virtanen.

Yhteistyö Provinssin kanssa tarjoaa LähiTapiolalle mahdollisuuksia puhutella nuorempaa kohdeyleisöä.

- Nuorten mielenterveyden edistäminen on LähiTapiolalle läheinen teema, ja se tulee myös näkymään tapahtumakonseptissa, jonka tuomme Provinssiin. Vielä tässä vaiheessa en voi paljastaa kaikkea, mutta voin kuitenkin kertoa, että olemme saaneet matkaamme upeat yhteistyökumppanit, joiden kanssa tuoda festarikansalle mielen hyvinvointia tukevia kokemuksia, iloitsee LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sirpa Hakala-Ostensen.

- On inspiroivaa päästä tekemään merkityksellistä yhteistyötä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan kanssa. Yhteistyön kantavat teemat ja festivaalikävijöiden hyvinvoinnin edistäminen ovat erittäin hyvin linjassa omien sosiaalisen vastuullisuuden tavoitteidemme kanssa. Kannustan lämpimästi festarikävijöitä pysähtymään ja latautumaan LähiTapiolan pisteellä Provinssissa, sanoo Provinssin hallituksen puheenjohtaja Tuomo Tähtinen.

- Erinomaisesti onnistuneen viime kesän festivaalin jälkeen odotukset tulevalle kesälle ovat korkealla. Luvassa on jälleen kiinnostavia uudistuksia, monipuolinen kattaus huippuartisteja sekä tietenkin ainutlaatuinen keskikesän tunnelma, jonka voi kokea vain Provinssissa. Haluamme, että jokainen voi tuntea itsensä tervetulleeksi Provinssiin omana itsenään – nauttimaan elämysten runsaudensarven antimista turvallisesti ja mahdollisimman vähän ympäristöä rasittaen, painottaa Tähtinen.