Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous29.3.2023

Helppoa asiointia sijoittamisen palveluihin – Kauan kaivattu mobiilisovellus nyt ladattavissa

Sijoittaja-asiakkaamme ovat pitkään toivoneet sijoittamisen mobiilisovellusta tukemaan sijoitusten näppärää seuraamista ja hallinnointia. Toiveisiin on vastattu rakentamalla LähiTapiola Sijoitukset -mobiilisovellus, joka on nyt ladattavissa Applen ja Googlen sovelluskaupoista.

– Katsoessa viimeisen kahden vuoden aikana LähiTapiolan toteuttamia asiakastutkimuksia, tarpeet mobiilisovellukselle ovat ilmeiset. Sijoittamisen mobiilisovellus on tänä päivänä hygieniatekijä, joten meidän on panostettava tähän kehitykseen, kertoo sijoittamisen digipalveluiden kehityksestä vastaava Robert Baringi.

Sovellus kokoaa asiakkaan sijoitukset yhteen, ja mukaan on otettu kaikki soveltuvat sijoittamisen tuotteet eläkesäästöistä omaisuudenhoitosopimuksiin. Mobiilisovelluksen saa käyttöönsä kuka tahansa LähiTapiolan asiakas, myös alaikäiset voivat ottaa sen käyttöönsä ja tarkastella sijoituksia sovelluksesta. Sen lisäksi, että voi tarkastella omia sijoituksia ja sopimuksia, voi sovelluksen kautta myös hoitaa toisen henkilön tai yrityksen sopimuksia, mikäli tähän on valtuutus.

Vaikka sovellus on tarkoitettu alkuvaiheessa sijoitusten ja arvonkehityksen tarkasteluun, myöhemmin tämän vuoden aikana on suunnitelmissa tuoda sinne käyttäjien toivomia toimintoja, mm. mahdollisuutta lisäsijoittamiseen nykyisiin sopimuksiin.

Ota sovellus heti käyttöösi sovelluskaupasta

Lataa ilmainen sovellus sovelluskaupasta, Google playsta tai App Storesta ja voit seurata sijoituksiasi kätevästi missä tahansa, milloin tahansa.

Jos sinulla ei ole vielä sijoituksia LähiTapiolassa, on nyt loistava hetki aloittaa – saat kerralla käyttöösi huippulaadukkaat sijoittamisen palvelut sekä uunituoreen mobiilipalvelun. Aloittaminen onnistuu kätevästi verkossa tai soittamalla säästämisen ja sijoittamisen asiakaspalveluumme 09 453 8500 (ma-pe klo 9-17).