<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/lahitapiola-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Pääkaupunkiseutu 21.3.2023

Varma ja vaivaton sijaisautopalvelu – asiakaskokemus LähiTapiola Pääkaupunkiseudun ja Aviksen yhteistyön ytimessä

Palveluvalmius 24/7, nopea toiminta ja kattava kalusto. ”Mutkaton palvelu on kaiken a ja o stressaavassa vahinkotilanteessa – sijaisautopalvelumme Aviksen kanssa kerää kiitosta asiakkailtamme”, LähiTapiola Pääkaupunkiseudun korvausjohtaja Marko Tolonen sanoo.

LähiTapiola Pääkaupunkiseudun ja Aviksen sijaisautokumppanuus varmistaa, että Loistokasko-asiakkaan ajomatka ei tyssää vahingon sattuessa.

”Sijaisautolla on tärkeä rooli ajoneuvovahingoissa, minkä vuoksi olemme kehittäneet aktiivisesti Loistokaskomme sijaisautopalvelua”, LähiTapiola Pääkaupunkiseudun korvausjohtaja Marko Tolonen kertoo.

Kumppanuus Aviksen kanssa alkoi yhteistyökokeilulla vuonna 2020 ja on vuosien aikana syventynyt strategiseksi kumppanuudeksi.

”Asiakaspalaute on ollut ratkaisevaa yhteistyömme kannalta: sujuva palvelu on saanut kiitosta. Vähintäänkin yhtä ratkaisevaa on se, että meillä ja Aviksella suhtaudutaan hyvään asiakaskokemukseen yhtä intohimoisesti. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset ja hioa yhteistyötämme koko ajan asiakasta paremmin palvelevaksi”, Tolonen sanoo.

Laske autovakuutuksen hinta ja osta – LähiTapiolan autovakuutuksesta saat myös S-Bonusta!

Sijaisauto varmasti ja vaivatta vahinkotilanteessa

Aviksella on jo vuosikymmenten kokemus autonvuokraustoiminnasta Suomessa ja pitkä yhteistyö vakuutus- ja leasing-yhtiöiden kanssa. Siitä kertoo palveluvalmius 24/7 ja toimiva yhteistyö muun muassa hinausyritysten kanssa koko Suomessa – molemmat seikkoja, jotka ovat merkittäviä asiakkaan kannalta.

”Vahinkotilanne on aina yllättävä ja stressaava. On äärimmäisen tärkeää, että palvelu sujuu asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman vaivattomasti, olipa kyse sitten työajasta tai aamuyön pikkutunteina tapahtuvasta päivystyspalvelusta”, Aviksen myyntijohtaja Hannu Ryynänen sanoo.

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja Avis kuuntelevat asiakkaita herkällä korvalla – asiakaspalautteita käydään tiiviisti yhdessä läpi.

”Meillä on sama asiakas ja yhteinen näkemys. Tehtävämme on varmistaa, että yhteinen prosessimme on varma ja nopea, jotta asiakkaan matka jatkuu tai suunniteltu matka voi alkaa. Kumppanuutemme koskee suurta volyymia ruuhka-Suomessa, mikä on vaativaa, mutta myös antaa paljon”, Ryynänen jatkaa.

Mitä autovakuutus korvaa? Vertaile vaihtoehtoja

”Uusi ja kattava autokalusto”

Suomen toiseksi suurimpana autonvuokraamona Aviksen autokalusto on tuore ja laaja, mikä on saanut kiitosta asiakkailta.

”Autot tulevat meille uusina, niitä pidetään enintään kaksi vuotta. Meiltä löytyy auto joka tarpeeseen; on kaupunkiautoja, katumaastureita ja pakettiautoja automaatti- ja manuaalivaihteisina. Ympäristötietoisille asiakkaillemme on hybridejä ja täyssähköautoja, joiden määrä kalustossamme kasvaa jatkuvasti”, Ryynänen summaa.

Lue lisää sijaisautopalvelusta:

Lue lisää autovakuutuksesta: