Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Keski-SuomiElämänturva24.2.2023

LähiTapiola Keski-Suomen perhepäivä Riihivuoren laskettelukeskuksessa 12.3.

Perhepäivän ohjelmassa on laskettelua ja muuta kivaa talvipäivän ohjelmaa koko perheelle. Rinneliput tarjotaan 400 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle omistaja-asiakkaalle ja muuhun talvipäivän ohjelmaan ovat kaikki yhtiön omistaja-asiakkaat tervetulleita.

LähiTapiola Keski-Suomi järjestää omistaja-asiakkailleen perhepäivän Riihivuoren laskettelukeskuksessa 12.3. klo 11–15. Päivän ohjelmassa on laskettelua Riihivuoren upeilla rinteillä sekä hauskaa ohjelmaa erityisesti lapsiperheille.

Perhepäivään ilmoittaudutaan ennakkoon, ja mukaan mahtuu 400 ensimmäiseksi ilmoittautunutta laskettelijaa (max. 4 kpl/kotitalous) sekä kaikki innokkaat pulkkailijat. Liput lunastetaan vahvistusviestiä näyttämällä LähiTapiola Keski-Suomen teltalta, joka aukeaa 12.3. klo 10.45 Riihivuoren välinevuokraamon läheisyydessä. Välinevuokra ei kuulu LähiTapiola Keski-Suomen tarjoamaan rinnelippuun.

Rinneturvallisuutta lisätäkseen LähiTapiola Keski-Suomi tarjoaa päivän aikana myös laskettelu- ja lautailukouluja aloittelijoille tai vähäisen laskettelutaidon omaaville laskijoille. Laskettelukouluihin ilmoittautuminen tapahtuu Perhepäivän ilmoittautumisen vahvistusviestistä löytyvästä linkistä. Myös laskettelukoulut täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hauskaa ohjelmaa ympäri aluetta

Laskettelun ja lautailun lisäksi perhepäivässä on ohjelmaa erityisesti perheen pienimmille ja niille, joita laskettelu ei innosta. Caravan-alueella on Hillside Stable -tallin poniratsastusta klo 12–14 välisenä aikana ja pulkkamäessä perheen pienimpiä hauskuuttaa urheiluseura Liikunnan Riemun mukaansatempaava tehtävärata koko tapahtuman ajan.

Myös Muuramen pelastuslaitos on mukana tapahtumassa paloauton kera, ja Happee-salibandyjoukkueen iloinen maskotti Heimo Hirvi seikkailee mukana päivässä.

200 ensimmäiselle tarjotaan myös päivän eväät

Aktiviteettien lisäksi päivään osallistuu myös LähiTapiola Keski-Suomen korjauskumppani Siroauto Oy, joka yhdessä LähiTapiola Keski-Suomen kanssa tarjoaa kahvi/mehu + makkara/pulla -tarjoilut 200:lle perhepäivään osallistuvalle. Eväisiin oikeuttavan kupongin voi noutaa LähiTapiolan tai Siroauton teltalta, jossa jälkimmäisessä pääsee tutustumaan myös mielenkiintoiseen kolarikorjauksen maailmaan sekä osallistumaan arvontaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Perhepäivään 12.3. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

HUOM!

LähiTapiola Keski-Suomi pidättää oikeuden muutoksiin perhepäivän ohjelmassa.

Perhepäivään osallistuvat ovat mukana tapahtumassa omalla vastuullaan. Mikäli vakuutusturvasi ei vielä kata vapaa-ajan tapaturmia, otathan yhteyttä 014 574 3000 tai osta vakuutus omasta verkkopalvelustasi.

Perhepäivässä kuvataan materiaalia LähiTapiola Keski-Suomen sosiaalisen median kanaville sekä lahitapiola.fi -sivuille.