Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Vellamo23.2.2023

Päijät-Hämeen peruskoululaisille maksuttomat liput Salppurin kisoihin

Olemme Salpausselän kisojen virallinen yhteistyökumppani nyt toista vuotta ja tarjoamme kaikille päijäthämäläisille peruskoululaisille kisaliput koko viikonlopulle.

Vellamo

Salpausselän kisat on kerännyt ihmisiä yhteen jo sadan vuoden ajan. Kisat ovat merkittävä osa Lahden talviurheiluhistoriaa. Salppurille on vuosikymmenien ajan lähdetty yhdessä perheen kanssa kannustamaan maailman huippu-urheilijoita ja nauttimaan talvipäivistä.

LähiTapiola Vellamo on kisojen virallinen yhteistyökumppani ja tarjoaa kisaliput maksutta kaikille päijäthämäläisille peruskoululaisille. Jaossa on yli 20 000 lippua ala- ja yläkoululaisille koko kisaviikonlopun ajalle.

”Halusimme palauttaa vuosikymmenien perinteen ja pitää kiinni sukupolvikokemuksesta. Monien nyt kisalipun saavien koululaisten vanhemmat ovat aikoinaan itse saaneet koululaislipun Salppurille. Meille on tärkeää olla mukana mahdollistamassa ainutlaatuinen kisakokemus mahdollisimman monelle lapselle ja perheelle. Liput Salppurin kisoihin tarjoamme nyt toisena vuonna peräkkäin. Toivottavasti näemme koululaisia sankoin joukoin paikan päällä.”, kertoo Ahti Haataja, LähiTapiola Vellamon toimitusjohtaja.

Lippuetu koskee kaikkia Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Lahden, Orimattilan, Padasjoen ja Sysmän ala- ja yläkoululaisia. Maksuttomat koululaisliput ovat aluelippuja, ja ne jaetaan koulujen kautta ennen kisoja.

Kuvassa koululaisia viime vuoden kisatunnelmissa.