Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Työelämä6.2.2023

LähiTapiola on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

LähiTapiola -ryhmä on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Saimme erinomaiset tulokset ROIHU-henkilöstötutkimuksessamme ja nousimme näin upeasti Suomen innostavimpien yritysten joukkoon suurten yritysten sarjassa.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus myönnetään vuosittain vain parhaille Eezy Flown PeoplePower®-tutkimukseen osallistuneille organisaatioille.

- Tästä tunnustuksesta voimme olla yhdessä todella ylpeitä, sillä se viestii elämänturvaajien korkeasta omistautuneisuudesta. Omistautuneet ja sitoutuneet elämänturvaajat haluavat antaa parastaan ja rakentaa yhdessä omistaja-asiakkaillemme parasta mahdollista elämänturvaa. Olen iloinen, että vallitsevasta maailmantilanteesta ja hyvin poikkeuksellisista ajoista huolimatta meillä oli erinomainen vuosi myös henkilöstökokemuksen osalta – tästä lämmin kiitos kuuluu jokaiselle osaavalle ja työstään innostuneelle elämänturvaajalle, kiittää LähiTapiola -ryhmän pääjohtaja Juha Koponen.

Eezy Flown toteuttamaan henkilöstökokemustutkimukseen vastaa vuosittain liki 200 000 oman alansa ammattilaista. LähiTapiola-ryhmän PEOPLEPOWER®-indeksituloksella ylsimme parhaaseen ja korkeimpaan AAA-luokkaan.

- Tunnustus kertoo, että olemme LähiTapiolassa panostaneet elämänturvaajien osaamiseen ja toiminta- ja johtamiskulttuurin kehittämiseen, hyvinvointiin sekä yhteistyön kulttuurin vahvistamiseen – kaikki elämänturvastrategiamme tärkeitä elementtejä. Menestymisemme elämänturvayhtiönä nojaa nyt ja jatkossa osaaviin ja onnellisiin elämänturvaajiin ja erinomaisen henkilöstökokemuksen jatkuva parantaminen on tärkeä painopisteemme. Suomen innostavimmat - tunnustus on upea saavutus, josta voimme kaikki iloita yhdessä, korostaa ryhmän henkilöstöjohtaja Susa Nikula.