Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola SavoTerveys1.2.2023

Paras vakuutus parhaalle ystävälle

Elämässä on paljon asioita, joita haluamme suojella kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksi näistä asioista on lemmikkimme, joka on usein perheenjäsenemme ja tärkeä osa arkeamme.

Reetta Innilän yhdeksän koiran perheessä tapahtuu välillä odottamattomia asioita ja siksi hänestä on tärkeää olla valmistautunut myös ikäviin tilanteisiin.

- Meillä toimitaan jatkuvasti maastossa harrastus- ja metsästyskoiriemme kanssa ja eläinvakuutuksella pystyn turvaamaan koirien terveyden ja hyvinvoinnin arjen pienissä ja suurissakin kriiseissä.

LähiTapiola Savo on ollut meidän perheen pitkäaikainen luotettava rinnalla kulkija, jossa koirien korvausasiat ovat sujuneet loistavasti. Myös viime kesänä uuden perheenjäsenen vakuutuksen ostaminen onnistui muutamalla klikkauksella, iloistee Innilä.

  • Kun eläinvakuutuksen ottaa ennen neljän kuukauden ikää, saa turvan mahdollisille kasvuhäiriöillekin.

  • Saa elinikäisen sairaskuluvakuutuksen koiralle tai kissalle eli mitä aikaisemmin on liikkeellä, sen kattavampi turva on, aivan kuten meillä kaksijalkaisillakin.

  • Vastuuvakuutus on kuin ”naapurisopuvakuutus”, johon LähiTapiolalla ei vaadita tuottamusta eli lain mukaista korvausvastuuta. Esim. pentukoirat ovat leikkisiä ja kirmaavat sinne tänne aiheuttaen vaikka naarmuja auton kylkiin tai innostuksissaan kaivavat naapurin juuri istutetut kukkasipulit kukkapenkistä.

  • Hoitoturva Plus korvaa esim. koiran tuki- ja liikuntaelinsairauksia laajemmin kuin pelkkä Eläinlääkärikuluvakuutus. Näihin kuuluvat esim. meillekin tutuksi tullut nivelrikko, sekä selkäsairaudet, polvivammat ja kasvuhäiriöt.

  • Eläinvakuutukseen sisältyy LemmikkiHelppi -applikaatio, joka avulla saan maksuttomasti, ilman omavastuuta yhteyden etäeläinlääkäriin joka päivä klo 7-23 missä tahansa asiassa, kun hyvät neuvot ovat tarpeen.


-Eläinlääkärikulut voivat nousta nopeasti, jos koirat sairastuvat tai loukkaantuvat ja edessä olisi pitkiä hoitojaksoja. Juuri pitkällä aikavälillä säästämme selvää rahaa. Lisäksi eläinvakuutukset kerryttävät S-ryhmän Bonusta jopa 5 %, keskittämällä vakuutusmaksujemme alennus on jopa 17 %, kertaa Innilä.

Saat hoidettua asian kuntoon ottamalla vakuutuksen rakkaalle lemmikillesi täältä tai varaamalla ajan asiantuntijamme luokse täältä.