Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola SavoElämänturva2.12.2022

SPR Kuopio vastaanotti 5 000 euron lahjoituksen 70-vuotisjuhlassaan

Suomen Punaisen ristin yhteistyön perustana on turvallisuuden ja hyvinvoinnin lisääminen lähipiirissämme. Vapaaehtoisuuden ja ihmisyyden merkitys korostuu järjestön toiminnassa, jossa Kuopion osasto juhlisti jo 70 vuotista taivaltaan.

Yhteistyöllä haluamme vaikuttaa yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen ja luoda arvoa asiakkaille sekä muille sidosryhmille. Kuopion osasto juhlisti toimintavuosiaan syntysijoillaan Savossa yhdessä eri toimintaryhmien vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden edustajien kanssa.

- Kiittämme järjestöä pitkäaikaisesta yhteistyöstä ja työstä Kuopion seudun elämänturvan edistämisessä. Tämä näkyy monin tavoin paitsi ihmisten arjessa, mutta konkreettisesti myös erilaisten kriisien kohdatessa, kiittelee LähiTapiola Savon korvausjohtaja Risto Rissanen.

- Olemme olleet Kuopiossa näkyvä osa auttamistoimintaa jo 70 vuotta. Lahjoituksen avulla saamme ylläpidettyä esimerkiksi vapaaehtoistemme osaamista, joka vaikuttaa välillisesti kaikkiin toimintoihimme. Osaavat toimijat ovat tehokas ja näkyvin osa avun ketjua. Tukemalla vapaaehtoisiamme varmistamme, että olemme auttamassa myös tulevaisuudessa, kiitteli puolestaan Suomen Punaisen Ristin Kuopion osaston puheenjohtaja Heikki Sederholm.

https://rednet.punainenristi.fi/kuopio

Lisätietoja
Risto Rissanen, korvausjohtaja
LähiTapiola Savo
puh. 050 492 0850
etunimi.sukunimi@lahitpaiola.fi