Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous7.10.2022

LähiTapiolan tarjoama rahastovalikoima on täydentynyt Seligson & Co -rahastoilla

LähiTapiolan rahastovalikoima laajeni syyskuussa Seligson & Co -rahastoilla. Seligson & Co on tullut tunnetuksi erityisesti passiivisista rahastoistaan. Nyt voit ostaa Seligson & Co -rahastoja salkkuusi helposti LähiTapiolan verkkopalvelussa.

LähiTapiolan rahastovalikoimassa on tarjolla sekä markkinatuottoa tavoittelevaa että omaan tutkimukseen ja näkemykseen perustuvaa salkunhoitoa. Verkkopalvelussamme on nyt yhteensä 40 korko-, osake ja yhdistelmärahastoa sekä yksi kiinteistöihin sijoittava erikoissijoitusrahasto. Valikoimastamme löydät nyt myös Suomen vanhimman indeksirahaston, Seligson & Co Suomi Indeksirahaston, joka seuraa OMX Finland Sustainability -osakeindeksiä. Indeksissä on n. 40 suomalaista osaketta ja ne on valittu ottaen huomioon mm. ympäristöön ja yhteiskuntaan liittyviä kestävyystekijöitä.

Valikoimastamme voit poimia mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan sekä markkinatuottoa tavoittelevia että näkemyksellisiä rahastoja omaan sijoitussalkkuusi ja näin hyödyntää kummankin salkunhoitotavan parhaat puolet. Tutustu uudistuneeseen rahastovalikoimaamme täältä.

Rahastolistan rahastoja voit järjestää listan yläpuolella olevien valintakriteereiden perusteella esimerkiksi nimen, riskitason tai tuoton mukaan. Voit myös hakea rahastoja sijoitusajan tai rahastotyypin perusteella, jolloin sopivan rahaston löytäminen on helpompaa. Klikkaamalla rahaston nimeä saat lisätietoa rahastosta.

Henkilökohtaista apua rahaston valitsemiseen saat LähiTapiolan säästämisen ja sijoittamisen asiakaspalvelusta puh. 09 453 8500 (ma-pe).

LähiTapiolan asiakasetuohjelma hyödyttää myös rahastosijoittajaa

Tunnethan jo LähiTapiolan Omaetu-asiakasetuohjelman? Omaetu palkitsee keskittämisestä | LähiTapiola (lahitapiola.fi)

Jatkossa myös LähiTapiolan kautta ostetut Seligson & Co -rahastot kasvattavat etutasoasi, kun merkintöjä on tehty vähintään 1000 eurolla.

Miten teen sijoitussuunnitelman ja valitsen sopivan sijoituskohteen?

Kokeile säästölaskuria täällä. Näet helposti, miten saisit varoja kerrytettyä rahastosäästämisellä.

Alkuun pääset jo 30 eurolla. Kun teet säännöllisen merkintätoimeksiannon kerran ja syötät maksun pankkiisi toistuvaksi maksuksi, saat automatisoitua sijoittamisen pienellä vaivalla.

UNDER CONSTRUCTION: new embedded component: ContentfulNewsroomVideo
rich text node: {"data":{"target":{"sys":{"id":"c053e6f6-2528-4a8c-af87-8d105409cecb","type":"Link","linkType":"Entry"}}},"content":[],"nodeType":"embedded-entry-block"}
reference entry: {"id":"2cf8c0f4-8373-5800-91b4-387b93c2dad3","videoUrl":"https://www.youtube.com/watch?v=mjC71QyU2Vg","altText":null,"contentful_id":"c053e6f6-2528-4a8c-af87-8d105409cecb","internalName":"0710 Varainhoito video","internal":{"type":"ContentfulNewsroomVideo"}}