Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Länsi-SuomiTalous3.10.2022

LähiTapiolan Mutkattomien kotien vuokra-asuntotarjonta laajenee Poriin

LähiTapiola Aluekiinteistöt Ky on tehnyt uuden paikallisen kiinteistösijoituksen.

Mutkaton Koti Pori

Kiinteistörahasto LähiTapiola Aluekiinteistöt Ky on ostanut asuinkiinteistön FinCap Fund I Ky:ltä perjantaina 30.9.2022 toteutuneessa kaupassa. Vuonna 2019 valmistuneessa Asunto Oy Porin Kampus 3:ssa on 63 uudenveroista, laadukasta sekä varustelultaan korkeatasoista vuokra-asuntoa yksiöistä kolmioihin.

- Haluamme tarjota LähiTapiolan laadukkaita vuokra-asuntoja myös alueellisesti, pääkaupunkiseudun ulkopuolelle sijoittuvissa suurimmissa kaupungeissa. Sijoitus tukee näin ollen hyvin rahaston sijoitusstrategiaa. Ostettu kiinteistökohde on jo seitsemäs vuokra-asuntokohde rahastossa, jonka pääpaino on ollut asuinkiinteistöissä. Jatkossa rahasto tulee sijoittamaan myös muihin kiinteistötyyppeihin, rahaston salkunhoitaja Ville Hänninen kertoo.

Kaupan kohde sijaitsee Porin keskustan kupeessa rautatieaseman ja bussiterminaalin vieressä. Kohteen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella tukee liikkumista kevyen liikenteen sekä julkisen liikenteen keinoin. Lähellä sijaitsevat palvelut kuten Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satasairaala, K-Supermarket ja apteekki ovat saavutettavissa kätevästi kävellen.

- Porilaiset pääsevät nyt ensimmäisinä Satakunnassa nauttimaan arkea helpottavista eduista, joita LähiTapiolan vuokrakodeissa asuville on tarjolla. Tämä on hieno konkreettinen tulos siitä kahden vuoden työstä, jota olemme asian eteen tehneet sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Syntynyt kauppa myös täydentää yhtiön omaa vuokra-asuntotarjontaa, hehkuttaa LähiTapiola Länsi-Suomen toimitusjohtaja Pasi Aakula.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito huolehtii LähiTapiolan ja sen kiinteistörahastojen omistamista vuokrakodeista 14 paikkakunnalla Suomessa pitäen huolen siitä, että asuminen on turvallista, terveellistä ja mutkatonta. LähiTapiolan Mutkattomissa kodeissa asukkaat saavat valmiiksi räätälöidyt ratkaisut asumiseen sekä parhaat kumppanit yhdestä paikasta. Tutustu LähiTapiolan vuokrakoteihin: mutkatonkoti.fi