Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous23.3.2022

Eeva Salmenpohja luotsaa LähiTapiola-ryhmän viestintää, vastuullisuutta ja yhteiskuntasuhteita

VTM, LuK Eeva Salmenpohja on nimitetty LähiTapiola-ryhmän Vastuullisuus- ja viestintäjohtajaksi. Salmenpohja on johtanut vuodesta 2021 yhtiöryhmän vastuullisuutta ja yhteiskuntasuhteita.

- Viestintä, vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteet toteuttavat LähiTapiolan ryhmästrategiaa yhä tiiviimmässä yhteistyössä. Asiakkaiden muuttuvat odotukset, yhteiskunnan poikkeustilanteet ja finanssitoimialan sääntely-ympäristön muutokset korottavat vaatimuksia niin strategiselle viestinnälle kuin liiketoimintalähtöiselle vastuullisuustyölle. Asiakkaidemme omistaman yhtiöryhmänä meiltä odotetaan selkeää ja vastuullista yhteiskunnallisen äänen käyttämistä, sanoo LähiTapiola-ryhmän uusi Vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Eeva Salmenpohja.

Eeva Salmenpohja työskenteli vuoteen 2021 asti K-ryhmässä rakentaen konsernin yhteiskuntasuhteiden ja vaikuttamisen toimintamalleja sekä vastaten konsernin vastuullisuustyön strategisen kehittämisen suunnittelusta. Aiemmin Salmenpohja on toiminut perhe- ja peruspalveluministerin erityisavustajana sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijatehtävissä muun muassa Akavassa, Suomen Ekonomit ry:ssä ja Ulkoasianministeriössä.