Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PohjanmaaTyöelämä18.3.2022

LähiTapiola Pohjanmaan uudeksi toimitusjohtajaksi Joel Sunabacka

LähiTapiola Pohjanmaan hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Joel Sunabackan.

Joel Sunabacka aloittaa LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtajana. Hän siirtyy tehtävään Ålandsbankenista, jossa hän on työskennellyt kasvu- ja kehitysjohtajana sekä Vaasan pankinjohtajana.

LähiTapiola Pohjanmaan nykyinen toimitusjohtaja Pasi Haarala siirtyy LähiTapiola Henkivakuutusyhtiön toimitusjohtajaksi Espooseen.

- Joelin valinnassa vaikuttivat hänen vahvat näyttönsä henkilöstöjohtamisesta, erinomaiset vuorovaikutustaidot, monipuolinen finanssialan kokemus, strateginen osaaminen ja kaksikielisyys. Joel tuntee Pohjanmaan alueen erityispiirteet ja hän pystyy luotsaamaan menestyksekkäästi voittajajoukkuettamme asiakkaidemme elämänturvan rakentajana tulevina vuosina, toteaa LähiTapiola Pohjanmaan hallituksen puheenjohtaja Sami Kulla.

- Olen erittäin innostunut tästä mahdollisuudesta, koska tunnen yhtiön ja sen osaavan henkilöstön aiemmalta työuraltani. Henkilökohtainen, paikallinen palvelu ja asiakkaidemme elämänturvasta kokonaisvaltaisesti huolehtiminen ovat meille kilpailuetu jatkossakin. Omaisuuden ja terveyden vakuuttamisen rinnalla korostuu myös asiakkaidemme taloudellisesta varautumisesta huolehtiminen. Asiakkaidemme omistamana yhtiönä tuemme Pohjanmaan hyvinvointia vahvasti jatkossakin, kertoo LähiTapiola Pohjanmaan tuleva toimitusjohtaja Joel Sunabacka.

Sunabackan aloitusajankohta LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtajana varmistuu myöhemmin.

  • Ikä: 34

  • Koulutus: KTM

  • Työkokemus: Ålandsbanken useita tehtäviä mm. Vaasan pankinjohtaja (2014-2022), LähiTapiola Pohjanmaa (2012-2014)

  • Harrastukset: jalkapallo, padel ja futsal - monipuolinen urheilu ja kilpaileminen ovat sydäntä lähellä