Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Etelä3.3.2022

LähiTapiola Etelä lahjoittaa 10 000 euroa Ukrainan sodasta kärsiville

LähiTapiola Etelä lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon 10 000 euroa Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi ja humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä eniten tarvitseville.

- Ukrainan sotatila järkyttää meitä kaikkia ja apua tarvitaan pikaisesti. Jokainen meistä voi toimia ja auttaa esimerkiksi lahjoittamalla, osallistumalla keräyksiin, ryhtymällä vapaaehtoistyöhön ja osoittamalla tukensa sodasta kärsiville. Tarttumalla toimeen voi lievittää myös omaa ahdistustaan. Kannustamme paikallisia kumppaneitamme ja omistaja-asiakkaitamme osallistumaan sodasta kärsivien auttamiseen, kertoo LähiTapiola Etelän toimitusjohtaja Ari Lagerström.

LähiTapiola Etelän lahjoitus on osa LähiTapiola-ryhmän yhtiöiden 300 000 euron lahjoituksia Ukrainan sodasta kärsivien auttamiseksi ja humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä eniten tarvitseville.

- Ukrainan tilanteen seuraaminen aiheuttaa huolta ja ahdistusta myös Suomessa. Huolehdi lähipiiristäsi ja varmista, että kukaan ei jää nyt yksin. Myös Suomessa toimivien järjestöjen tekemä työ esimerkiksi nuorten mielenterveyden eteen korostuu kriisiuutisoinnin keskellä, toteaa Lagerström.

Asiakkaidensa omistamana yhtiönä LähiTapiola Etelä vaikuttaa yhteisöjen hyvinvointiin ja elinvoimaisuuteen paitsi suoraan liiketoiminnallaan myös tukemalla eri sektoreiden toimijoita. Viime vuonna LähiTapiola-ryhmä lahjoitti alueellisesti ja valtakunnallisesti mielenterveyden edistämisen ja ennakoivan jaksamisen tueksi kaikkiaan yli 850 000 euroa. Kokonaisuudessaan LähiTapiola-ryhmä teki lahjoituksia 2,4 miljoonalla eurolla vuonna 2021. Suomen Punainen Risti on ollut LähiTapiolan yhteiskuntavastuun kumppani vuodesta 2002.

Linkki Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.