Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Kainuu-Koillismaa3.3.2022

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa lahjoittaa 10 000 euroa Ukrainan sodasta kärsiville – kannustaa kaikkia toimimaan

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon 10 000 euroa Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi ja humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä eniten tarvitseville.

- Ukrainan sotatila järkyttää meitä kaikkia ja apua tarvitaan pikaisesti. Jokainen meistä voi toimia ja auttaa esimerkiksi lahjoittamalla, osallistumalla keräyksiin, ryhtymällä vapaaehtoistyöhön ja osoittamalla tukensa sodasta kärsiville. Tarttumalla toimeen voi lievittää myös omaa ahdistustaan. Kannustamme paikallisia kumppaneitamme ja omistaja-asiakkaitamme osallistumaan sodasta kärsivien auttamiseen, kertoo LähiTapiola Kainuu-Koillismaan toimitusjohtaja Olli Kokkonen.

LähiTapiola Kainuu-Koillismaan lahjoitus on osa LähiTapiola-ryhmän yhtiöiden 300 000 euron lahjoituksia Ukrainan sodasta kärsivien auttamiseksi ja humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä eniten tarvitseville.

- Ukrainan tilanteen seuraaminen aiheuttaa huolta ja ahdistusta myös Suomessa. Huolehdi lähipiiristäsi ja varmista, että kukaan ei jää nyt yksin. Myös Suomessa toimivien järjestöjen tekemä työ esimerkiksi nuorten mielenterveyden eteen korostuu kriisiuutisoinnin keskellä, toteaa Kokkonen.

Viime vuonna LähiTapiola-ryhmä lahjoitti alueellisesti ja valtakunnallisesti mielenterveyden edistämisen ja ennakoivan jaksamisen tueksi kaikkiaan yli 850 000 euroa. Kokonaisuudessaan LähiTapiola-ryhmä teki lahjoituksia 2,4 miljoonalla eurolla vuonna 2021. LähiTapiola haluaa vaikuttaa yhteisöjen hyvinvointiin ja elinvoimaisuuteen paitsi suoraan liiketoiminnallaan myös tukemalla eri sektoreiden toimijoita. Suomen Punainen Risti on ollut LähiTapiolan yhteiskuntavastuun kumppani vuodesta 2002.

Lahjoita SPR:n katastrofirahastoon (suora linkki).

Lisätiedot:
Olli Kokkonen, toimitusjohtaja, LähiTapiola Kainuu-Koillismaa, 050 550 4607, olli.kokkonen@lahitapiola.fi