Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Loimi-Häme2.3.2022

LähiTapiola Loimi-Häme lahjoittaa 10 000 euroa Ukrainan sodasta kärsiville

LähiTapiola Loimi-Häme lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon 10 000 euroa Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi ja humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä eniten tarvitseville.

- Ukrainan sotatila järkyttää meitä kaikkia ja apua tarvitaan pikaisesti. Jokainen meistä voi toimia ja auttaa esimerkiksi lahjoittamalla, osallistumalla keräyksiin, ryhtymällä vapaaehtoistyöhön ja osoittamalla tukensa sodasta kärsiville. Tarttumalla toimeen voi lievittää myös omaa ahdistustaan. Kannustamme paikallisia kumppaneitamme ja omistaja-asiakkaitamme osallistumaan sodasta kärsivien auttamiseen, kertoo LähiTapiola Loimi-Hämeen toimitusjohtaja Lauri Riekkola.

LähiTapiola Loimi-Hämeen lahjoitus on osa LähiTapiola-ryhmän yhtiöiden 300 000 euron lahjoituksia Ukrainan sodasta kärsivien auttamiseksi ja humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä eniten tarvitseville.

- Ukrainan tilanteen seuraaminen aiheuttaa huolta ja ahdistusta myös Suomessa. Huolehdi lähipiiristäsi ja varmista, että kukaan ei jää nyt yksin. Myös Suomessa toimivien järjestöjen tekemä työ esimerkiksi nuorten mielenterveyden eteen korostuu kriisiuutisoinnin keskellä, toteaa Riekkola.

Viime vuonna LähiTapiola-ryhmä lahjoitti alueellisesti ja valtakunnallisesti mielenterveyden edistämisen ja ennakoivan jaksamisen tueksi kaikkiaan yli 850 000 euroa. Kokonaisuudessaan LähiTapiola-ryhmä teki lahjoituksia 2,4 miljoonalla eurolla vuonna 2021. LähiTapiola haluaa vaikuttaa yhteisöjen hyvinvointiin ja elinvoimaisuuteen paitsi suoraan liiketoiminnallaan myös tukemalla eri sektoreiden toimijoita. Suomen Punainen Risti on ollut LähiTapiolan yhteiskuntavastuun kumppani vuodesta 2002.

Linkki Suomen Punaisen Ristin Ukraina-keräykseen.