Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Varsinais-SuomiElämänturva2.3.2022

LähiTapiola Varsinais-Suomi lahjoittaa 10 000 euroa Ukrainan sodasta kärsiville

LähiTapiola Varsinais-Suomi lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon 10 000 euroa Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi ja humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä eniten tarvitseville.

- Ukrainan sotatila järkyttää meitä kaikkia ja apua tarvitaan pikaisesti. Jokainen meistä voi toimia ja auttaa esimerkiksi lahjoittamalla, osallistumalla keräyksiin, ryhtymällä vapaaehtoistyöhön ja osoittamalla tukensa sodasta kärsiville. Tarttumalla toimeen voi lievittää myös omaa ahdistustaan. Kannustamme paikallisia kumppaneitamme ja omistaja-asiakkaitamme osallistumaan sodasta kärsivien auttamiseen, kertoo LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula.

LähiTapiola Varsinais-Suomen lahjoitus on osa LähiTapiola-ryhmän yhtiöiden 300 000 euron lahjoituksia Ukrainan sodasta kärsivien auttamiseksi ja humanitaarisen avun toimittamiseksi sitä eniten tarvitseville.

- Ukrainan tilanteen seuraaminen aiheuttaa huolta ja ahdistusta myös Suomessa. Huolehdi lähipiiristäsi ja varmista, että kukaan ei jää nyt yksin. Myös Suomessa toimivien järjestöjen tekemä työ esimerkiksi nuorten mielenterveyden eteen korostuu kriisiuutisoinnin keskellä, Aakula toteaa.

Asiakkaidensa omistamana yhtiönä LähiTapiola Varsinais-Suomi vaikuttaa yhteisöjen hyvinvointiin ja elinvoimaisuuteen paitsi suoraan liiketoiminnallaan myös tukemalla eri sektoreiden toimijoita. Viime vuonna LähiTapiola Varsinais-Suomi tuki kotiseutunsa järjestöjä ja toimijoita lahjoituksin ja sponsoroinnein yli 220 000 eurolla. Suomen Punainen Risti on ollut LähiTapiolan yhteiskuntavastuun kumppani vuodesta 2002.